Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie przegladam gazetkę lidla i zakochalam sie w jednych body [emoji7] te z krowkami [emoji7] mam nadzieję ze w poniedziałek jakieś jeszcze u nas będą i uda mi sie dostac [emoji4]swietny ten kocyk i za jaka ceneja dzis bede w lidlu moze tez cos wychacze
![]()
Moje gratulacjeDziewczyny, ja już po wizycie. Wszystko w porządku są 2 piękne dzieciaczki [emoji173]️[emoji173]️ Jeden mierzy 1,92cm a drugi 2,12cm, sa to bliźniaki jednojajoweczyli ciąża wysokiego ryzyka, ale jestem dobrej myśli
![]()
Ja dokładnie tak samo, tętno potrafiło mi skoczyć do 120, czasem może więcej. To przychodziło nagle i trwało jakiś czas. Moja Pani dr mówiła że właśnie takie chwilowe skoki ciśnienia i tętna są najgrorsze, no ale co poradzić.mi tez tak czesto serce bije szybciej....pamietam ze w pierwszej ciazy tez tak mialam
Jaką pijecie kawę? Ja już jakiś czas temu odpuściłam sobie kawę w ogóle, a generalnie oboje ją uwielbiamy, zarówno pić jak i parzyć [emoji6]