reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
@Justyś30 a skąd jesteś? Może dziewczyny z okolic (jeśli takie są) podpowiedzą Ci sensownego lekarza na nfz albo prywatnie. Żebyś nie musiała się drugi stresować.

Na szczęście nie przepadam za serem. Uznaję tylko mozarelle na pizzy ;)
Dziś miałam dzień sprzątanka, prawie 3h.
I tak teraz krócej mi zajmuje, bo zakupiliśmy odkurzacz, który od razu umyje podłogę pobierając ns bieżąco czystą wodę :D

reklama
@Justyś30 a skąd jesteś? Może dziewczyny z okolic (jeśli takie są) podpowiedzą Ci sensownego lekarza na nfz albo prywatnie. Żebyś nie musiała się drugi stresować.
Jestem z Rzeszowa. Jeżeli chodzi o lekarza prywatnie to mam takiego fajnego. Chodzilam do niego robic cytologie. I nawet mialam sie tez teraz zapisac ale przerazily mnie koszty badań i doszlam do wniosku ze skoro tyle tyxh skladek opacamy to dlaczego za wszystko mam placic z wlasnej kieszeni. Ogolnie to mialam zamiar tylko blizej 10 tygodnia pojsc prywatnie. Ale teraz to jest przekonana ze musze sie zapisac szybciej. Najwyzej badania bede robila na fundusz a dodatkowo bede chodzila prywatnie. W poprzednich ciazach chodzila. Na nfz ale do innej lekarki i byla w miare spoko. Ale ona juz te 5 lat temu była dosc stara wiec stwierdzilam ze teraz to juz troche strach do niej iść i poszlam do innej przychodni. Jak sie zapisywalam to prosilam zeby mnie zapisano do dobrego lekarza no to mam, po prostu rewelacja [emoji19][emoji19][emoji19]

Do góry