Qziem
Zaciekawiona BB
Beta 16!!!!!!Daj znać jak dostaniesz wyniki bety![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Beta 16!!!!!!Daj znać jak dostaniesz wyniki bety![]()
[emoji20] przykro mi [emoji20]Niestety i ja się z Wami żegnam, 1dc:/ o 2 dni za wcześnie. Trzymam za Was kciuki![]()
Ooo [emoji173][emoji173][emoji173] niech rośnie maleństwo [emoji173][emoji173]Beta 16!!!!!! [emoji173]️
GratulacjeBeta 16!!!!!! [emoji173]️
Super!!! Który dzien cyklu?Beta 16!!!!!!![]()
[emoji20] przykro mi [emoji20]Ooo [emoji173][emoji173][emoji173] niech rośnie maleństwo [emoji173][emoji173]
Gratulacje![]()
Buziaki dziewczyny! Jeszcze to do mnie nie dociera. Chyba poki nie uslysze serduszka, to nie dotrze...Super!!! Który dzien cyklu?
Buziaki dziewczyny! Jeszcze to do mnie nie dociera. Chyba poki nie uslysze serduszka, to nie dotrze...
Dzisiaj 33 dc, 15 dpo. Jutro ide na bete 48h po i zrobie jeszcze progesteron.
GratulacjeBeta 16!!!!!!![]()
No to czekamy na 2 wynik bety .Buziaki dziewczyny! Jeszcze to do mnie nie dociera. Chyba poki nie uslysze serduszka, to nie dotrze...
Dzisiaj 33 dc, 15 dpo. Jutro ide na bete 48h po i zrobie jeszcze progesteron.
Czasami w terminie @ zdarza sie plamienie mimo ciąży [emoji6]Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test, którego nie wyrzuciłam. Był biały. Dziś plamienie myślałam, ze okres. Znalazłam wieczorem w łazience ten test i patrzę a na nim 2 kreski. Nie myśląc długo zrobiłam 5 minut temu drugi, 2 kreski!! O co chodzi z tym plamieniem?