Monafkinia
Fanka BB :)
Powinnaś potwierdzić to u innego doktoraLekarz stwierdził że według niego ciąża się zatrzymała , że nie widzi oznak życia . My z mężem jeszcze nie wierzymy w to i wogole na zdjęciu widzimy dwa bąbelki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnaś potwierdzić to u innego doktoraLekarz stwierdził że według niego ciąża się zatrzymała , że nie widzi oznak życia . My z mężem jeszcze nie wierzymy w to i wogole na zdjęciu widzimy dwa bąbelki
Jeju... moze masz możliwość skonsultowac to z innym lekarzem ??Lekarz stwierdził że według niego ciąża się zatrzymała , że nie widzi oznak życia . My z mężem jeszcze nie wierzymy w to i wogole na zdjęciu widzimy dwa bąbelki
Wrzuć zdjęcieLekarz stwierdził że według niego ciąża się zatrzymała , że nie widzi oznak życia . My z mężem jeszcze nie wierzymy w to i wogole na zdjęciu widzimy dwa bąbelki
Czekam do czwartku bo tak będzie ordynator który zadeklarował się mnie zbadaćPowinnaś potwierdzić to u innego doktora
To kółeczko po prawej stronie to najpewniej pęcherzyk żóltkowy, ktory odżywia ciążę..Zobaczcie zdjęcie bo może to my wariujemy Zobacz załącznik 913370
Zastanawia nas tylko że wcześniej tego nie byloTo kółeczko po prawej stronie to najpewniej pęcherzyk żóltkowy, ktory odżywia ciążę..
Zobaczcie zdjęcie bo może to my wariujemy Zobacz załącznik 913370
Nie zmierzył go tylko stwierdził że widzi zarys płoduJa bym na Twoim miejscu poszła do innego lekarza i zrobiła betę.
A na zdjęciu wydaje mi się, że to może być pecherzyk zoltkowy(czy jakoś tak) który na początku ciąży odżywia zarodek, ale mogę się mylić.
Jakie wymiary ma zarodek?
Hm nie jestem pewna hmZobaczcie zdjęcie bo może to my wariujemy Zobacz załącznik 913370