Paulina90
Zaangażowana w BB
Muszę się z Wami pożegnaćz ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała
w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Trzymaj się Kochana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Muszę się z Wami pożegnaćz ciężkim bólem serca. . .. Moja fasolinka się nie utrzymała
w środę poroniłam samoistnie... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania...
Nie trzeba przejść żeby się martwić.....ja np dziś wstawalam ze schiza bo codziennie jestem głodna a.dziś kompletnie nie czuje glodu...i już myśl Boże a.może.coś nie tak :-\ to.już ze mną zostanie aż do poroduJak ja zazdroszcze dziewczynom, które odkad zobaczyly na tescie 2 kreski ciesza sie ze sa w ciazy i nie martwią...chcialabym tak mieć...ale po przejsciach analizuje każdy sygnał 50 razy...ehhh
Gdzies czytalam, ze nienarodzone dzieci nie odchodza, tylko zmieniaja date przyjscia na swiat. Tego sie trzymam, bo sama w lipcu przeszlam to co Ty. Wszystko bedzie dobrze ;*
Tule mocno, wiem, że nie łatwo się uspokoić, ale pamiętaj, że Twoje nerwy i stres maluchowi nie pomagają. Wypij melise, zrelaksuj się i staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki, będzie dobrze :-*Dzień dobry dziewczyny , ja po ciężkiej nocy , nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Co zasnęłam to budziłam się z płaczem [emoji26]
Staram się myśleć że jest dobrze i pierwszy raz po usłyszeniu takich słów potrafię tak myśleć , poprzednie dwa razy kiedy słyszałam że to koniec to odrazu wiedziałam że w ciąży nie jestem a tym razem żyje nadzieja że może jednak się pomylił.Tule mocno, wiem, że nie łatwo się uspokoić, ale pamiętaj, że Twoje nerwy i stres maluchowi nie pomagają. Wypij melise, zrelaksuj się i staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki, będzie dobrze :-*
Biedna TyDzień dobry dziewczyny , ja po ciężkiej nocy , nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Co zasnęłam to budziłam się z płaczem [emoji26]