• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzięki za poradę
emoji6.png
Pomaga również jedzenie migdałów, podobno nie sprawdzałam. Moja mam zawsze na zgage zjadła cytryne z cukrem.

A mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez :(

A mnie właśnie zaczął kłuć jajnik ten z którego nie było owulacji. Martwię się bo te kłucia takie jak igła. Często tak miałam przed owulacją, ale teraz już nie wiem co myśleć. Wzięłam nospe i magnez :(
Też ostatnio mnie tak kłuło jakby ktoś igłę mi wbijał - męczyło mnie to cały wieczór z dużą częstotliwością powtórzeń... ale jakoś samo przeszło.

reklama
Mnie kluje okropnie i jeden i drugi jajnik jak kaszle albo gwaltownie wstaje. Boli bardzo mocno, az sie w pol zginam. Bedzie ok, nie martw sie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry