Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem szczerze że położne przy pierwszym porodzie moim mówiły że szkoda że żelu nie kupiłam bo szybciej i łatwiej poród przebiegł. Nazwa chyba jakoś na n była, dokładnie nie pamiętamA kojarzysz nazwę? Lub wiesz coś o skuteczności? Bo czytałam o kilku i że skutecznośćia kiepsko
U mnie jest mniej niż było, o jakiś kg, bo nie mam za bardzo apetytu.
Ja mam nadzieje, że nie przytyje do końca roku nic, bo mam ślub
Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.
Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie
Ten szpital jest taki że min 3doby trzeba być bo im za łóżko nie zapłacą... A najgorsze ze te mdłości nie ustają...
Powinnaś dostać leki przeciwwymiotne. Mi w tej ciąży pomaga Diphergan. Moja ginekolog mi przepisałaTen szpital jest taki że min 3doby trzeba być bo im za łóżko nie zapłacą... A najgorsze ze te mdłości nie ustają...
Widocznie ja trafiłam na fatalny model, albo za bardzo się przyzwyczaiłam do wygody pompowanych kółRety! To ja byłam mega zadowolona z tego jak się ten wózek prowadził. Zwłaszcza ze miałam używany po dwójce dzieci i byłam strasznie zadowolona z użytkowania. A mojej córce było wygodnie z tym kubełkowym siedzisku dlatego ja jestem mega na tak z tym wozkiem
Ech, ja najbardziej się zmartwiłam, że za jakiś czas nie będę mogła chodzić do pracy. W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca, teraz też tak planuje.
Mnie zastanwia to, czy będę w stanie pokochać drugie dziecko... Wiem, głupie