Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Powinnaś mieć następne od 9.11
Ale czy może mi dziś wystawic już do przodu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnaś mieć następne od 9.11
witamyNo przyznam szczerze że pierwsza reakcja i pierwsze dni załamanie jak to będzie , ale obecnie martwię się tylko o to żeby wszystko było dobrze ! No tylko dwa dni do spotkania i potwierdzenia co tam siedzi...Usg było robione bardzo wczesnie więc jest duże ryzyko że już może nie być 2 pęcherzyków
a jaka norma? w ciąży chyba normalne jest to, że wyniki są podwyższone?Jestem przerazona[emoji22] tsh 5,32[emoji22]
W ciąży powinno byc 2 albo i mniej...a jaka norma? w ciąży chyba normalne jest to, że wyniki są podwyższone?
odpinaj guzikJa w ogóle musze zakupic jakies spodnie ciazowe. Bo tylko w dwie pary sie mieszcze a i jedne zaczynaja mnie cisnąć. Mam je dzisiaj w pracy i niewygodnie mi siedziec przy biurku. Ale jak zaczne w takich ubraniach chodzic to wszyscy sie zaraz zorientują a musze przynajmniej do przyszlego czwartku wytrzymac.
Chyba jak igm jest dodatnie to właśnie przechodzisz coś?Dzis jestem tak roztrzesiona ze nie ogarniam, powie mi ktoras jak to jest z ta moja tokso? Takie mam wyniki, a norm nie mam..Zobacz załącznik 914074
aaa....no to za wysokie rzeczywiście...spokojnie Kamila już jutro się dowiesz co i jakW ciąży powinno byc 2 albo i mniej...
Chyba dzień do przodu i dzien do tyłu. Ale ja pewności nie mamAle czy może mi dziś wystawic już do przodu?
Właśnie juz to zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16] dobrze ze mam dzisiaj dluzsza i luzniejsza bluzkęodpinaj guzikja tak robie
![]()