Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby tak byłoMoim zdaniem nie masz o co się martwić. U niektórych kobiet wszystkie niedogodności ciążowe zmniejszają się pod koniec 1 trymestru, więc może u Ciebie to się sprawdzai teraz będziesz miała spokojną ciąże.
Zapisalam sie na prenatalne, 13.11 papa a 27.11 usg [emoji4]
Ja mam całe mnóstwo planówWydaje mi się, że bóle podbrzusza i pleców są normalne, też mnie non stop coś boli, choć nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Pojechałam do McD, bo wydawało mi się, że mam ochotę, ale jednak nie miałam. Co za ohydztwo.
Nie idzie mi coś praca, ale do marca planuję wytrzymać, bo co będę robiła w chacie.
Tak, bo inaczej nie mieli by możliwości skorygować wyników usg i papy. A tak krew na pape mam wcześniej robiona a potem usg i juz pelne wyniki od razuKama to masz z taka rozbieżnością? Ja mam oba badania jednego dnia.
Ja też chciałabym wytrzymać do marca... Zawsze jakoś czas zleci, mam motywacje do ogarnięcia się i wygladania jak człowiek, no i obawiam się że siedząc w domu zjem więcej niż bym chciała [emoji28]Wydaje mi się, że bóle podbrzusza i pleców są normalne, też mnie non stop coś boli, choć nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Pojechałam do McD, bo wydawało mi się, że mam ochotę, ale jednak nie miałam. Co za ohydztwo.
Nie idzie mi coś praca, ale do marca planuję wytrzymać, bo co będę robiła w chacie.
Tak, bo inaczej nie mieli by możliwości skorygować wyników usg i papy. A tak krew na pape mam wcześniej robiona a potem usg i juz pelne wyniki od razu