Anolik
Fanka BB :)
Ja też! [emoji3] a bylo u mnie duze prawdopodobienstwo [emoji3]Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też! [emoji3] a bylo u mnie duze prawdopodobienstwo [emoji3]Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]
Na to liczę [emoji16]tylko cały dzień oczekiwania [emoji6]no w koncu sie doczekaszwszystko bedzie dobrze i wyjdziesz szczesliwa zobaczysz
![]()
Ja właśnie też mam mieć wynik przed kolejną wizytą czyli 1.12.Ja nie wiem jaki mam cukier na codzień ale gin i polozna po wizycie i zobaczeniu wyniku kazaly zacząć wprowadzac dietę wiec staram sie dostosować. I tez mam krzywa pod koniec miesiaca zeby miec wynik na kolejna wizyte 3.12 [emoji57]
Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]
Ja dwóch synków 5.5 i 2.5Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Ej ale przeciez i sery pleśniowe i lososia wedzonego MOŻNA jesc w ciazy [emoji6] sery pleśniowe oczywiscie te z pasteryzowanego mleka a losos wedzony na cieplo i w nie za duzych ilosciach ale mozna ![emoji14]Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Ja mam córce 1, 5 roku którą jeszcze kp.[emoji23] We wrześniu byłam na wizycie u super profesora bo chciałam starać się o dzidzie (mam PCO) i kazał mi odstawić, nawet za to nie zdążyłam się zabrać a okazało się że w ciąży jestem.[emoji23] Chociaż chciałabym ją odstawić zanim pojawi się drugie, jakoś nie wyobrażam sobie karmienia tandemu [emoji6][emoji6]Ja mam najbardziej ochotę na to co zakazane czyli sery pleśniowe , łosoś wędzony, oczywiście się powstrzymuje macie już dzieci? Przepraszam ale jestem w trakcie czytania wątku i nie ogarniam jeszcze . Ja Core Liwie mam . Ma 11 lat...
Można, można ją ostatnio opycham się sushi tylko oczywiscie nie surowym i zamawiam najczęściej z opiekaną krewetką i łososiem.Boże dziewczyny uratowaliście moje życiew sumie znalazłam też taki artykul Link do: Czy w ciąży można jeść krewetki? więc już od teraz raz na jakiś czas pozwolę sobie na krewetki
![]()