Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj [emoji3] opowiedz cos o sobie [emoji255]Witam dziewczyny. Czy moge dołączyć do czerwcowych mam?
Witaj i gratulacje[emoji6]Witam dziewczyny. Czy moge dołączyć do czerwcowych mam?
Witaj na pokładzie!Jesteśmy z mężem po ślubie 3 lata. To byl nasz 1 cykl staran i udalo sie jestesmy tacy szczęśliwi. W piatek lekarz potwierdził poczatek ciazy kolejna wizyta za 3 tyg. [emoji813]️
Dziekuje. Jestesmy tacy szczesliwiWitaj i gratulacje[emoji6]
Gratuluję [emoji173] fajnie ze szybko sie wam udalo [emoji4] jaki masz tp ?Jesteśmy z mężem po ślubie 3 lata. To byl nasz 1 cykl staran i udalo sie jestesmy tacy szczęśliwi. W piatek lekarz potwierdził poczatek ciazy kolejna wizyta za 3 tyg. [emoji813]️
W naszym przypadku bylo tak samo. Moj termin porodu to 2 czerwca a Twoj? Masz jakies uciążliwe objawy?Witaj na pokładzie!u nas już po ślubie 2 lata a coraz więcej słyszałam o wyczekiwanym przez rodzinę potomku [emoji87] [emoji87] [emoji87] oczywiście nie to skłoniło nas do decyzji.
Także udało się w pierwszym cyklu starańjaki masz termin porodu?
![]()