No widziszNo tez sie ciesze ze na usg jest wszystko ok bo juz sie balam że cos bedzie nie tak ale według endo tsh po prostu skoczylo przez ciążę i tak sie zdarza i raczej powinnysmy je opanowac w miesiac dwa. [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widziszNo tez sie ciesze ze na usg jest wszystko ok bo juz sie balam że cos bedzie nie tak ale według endo tsh po prostu skoczylo przez ciążę i tak sie zdarza i raczej powinnysmy je opanowac w miesiac dwa. [emoji4]
WitajHej
Można dołączyć? Widzę, że dużo piszecie może uda się mi Was nadrobić
Witaj [emoji4] Mam na imie Paulina 21 lat termin na koniec czerwca (27-29)Super dziekuje bardzo
Ja Wam również gratuluję!
Opowiecie coś o sobie w wolnej chwili?
Ja napisze o sobie:
Mam 26 lat, termin mam na 13.06 a w domku poltorarocznego szkraba![]()
Zajrzyj w temat "Poznajmy się" i w tabelkę, to na pewno pozwoli Ci poznac osoby, które są tu dłużej.Super dziekuje bardzo
Ja Wam również gratuluję!
Opowiecie coś o sobie w wolnej chwili?
Ja napisze o sobie:
Mam 26 lat, termin mam na 13.06 a w domku poltorarocznego szkraba![]()
Chyba jesteś pierwszaAle ja mam stracha przed jutrem [emoji33] czy mi sie wydaje czy jestem pierwsza jesli chodzi o robienie prenatalnych ? [emoji57] znaczy sie ja jutro jade na samą pappe ale no[emoji57]
Ja jutro mam samo pobranie krwi na pappe ale wyniki dopiero 27.11 jak juz bede miec usg. A i tak mnie to tak stresuje ze masakra[emoji33]Chyba jesteś pierwszaja dopiero 26.11 mam te badania [emoji33]
O której godzinie trzymać kciuki?![]()
Nie mam konkretnych wskazań, ale mimo to dostałam od lekarza skierowanieA macie w standarcie testy pappa? Ja w czwartek ide na wizytę i umowie sie na usg prenatalne