Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi [emoji20]Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Jeszcze na morfologie trzeba byc na czczo.Wszystko orzed toba [emoji12] u mnie w 9 juz sie zaczęło [emoji12] zreszta wrzucalam tu foto z poczatku ciazy i obecnie [emoji12]Zobacz załącznik 915992Zobacz załącznik 915993
Przykro mi, trzymaj się!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Tak strasznie mi przykroDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
O Boże, Biedactwo! Bardzo mi przykro!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Bardzo mi przykro [emoji20]Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
U mnie chyba najpóźniej 27 czerwca [emoji39]na kiedy macie terminy ?![]()
u mnie zapowiada się na 5 czerwca![]()
Bardzo mi przykro, gdybyś chciała pogadać to piszDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.