Judyta26
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Wy też tyle macie czy tylko mój lekarz zwariował?
Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Bardzo mi przykro....Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Ja 26[emoji6]U mnie chyba najpóźniej 27 czerwca [emoji39]
Normy dla ciężarnych sa inne i glukoza powyzej 92 (czasami 95,zaleznie od lekarza) to wskazanie do krzywej. Ja mam 96 i pod koniec miesiaca robie krzywą.Odebralam wynik glukozy i mam 97 niby norma do 99 ale nie wiem wydaje mi sie ze jakos wysoka
Ojej :\ eh to tragedia jak mnie czeka dieta to zwariujeNormy dla ciężarnych sa inne i glukoza powyzej 92 (czasami 95,zaleznie od lekarza) to wskazanie do krzywej. Ja mam 96 i pod koniec miesiaca robie krzywą.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się ciepło!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Bardzo mi przykro... trzymaj sie i daj pozniejDziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Mój Boże...;( tak mi przykro ....;(Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.