Madelaine701
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo, trzymaj się dzielniePrzykro mi [emoji20]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzo, trzymaj się dzielniePrzykro mi [emoji20]
O jej, bardzo mi przykro!Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
A moze jestes podziebiona?Dziewczyny mam bakterie w moczu nabłonki pł. Liczne leukocyty pojedyncze wpw bakterie liczne
Kurcze nie może źle się podmylam biorę luteinę dopochwowe może to przez to ?A moze jestes podziebiona?
Bardzo mi przykro [emoji20] bądź silna, jak to jedna z dziewczyn kiedyś pisała twoje malenstwo poprostu zmienilo termin urodzin i wroci do was w lepszym momencie. Przytulam cie bardzo mocno.Dziewczyny u mnie to już koniec , ciąża już się obkurcza . Do końca tygodnia mam poczekać na poronienie a jeśli nie to do szpitala.
A kiedy wizyta u gina? Pewnie on rozwieje wszystkie wątpliwości.Kurcze nie może źle się podmylam biorę luteinę dopochwowe może to przez to ?
W piątek nie wiem czy nie powtórzyła badań ...A kiedy wizyta u gina? Pewnie on rozwieje wszystkie wątpliwości.