Vivienne 1
Fanka BB :)
No to nieźle nieźleWłaśnie czekam. Wchodze nastepna [emoji6] tak, nie wiem nic i tak naprawde to juz dwie wizyty na nfz a ja jeszcze mojej fasolki nie widzialam. Liczę ze teraz ja w końcu zobaczę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to nieźle nieźleWłaśnie czekam. Wchodze nastepna [emoji6] tak, nie wiem nic i tak naprawde to juz dwie wizyty na nfz a ja jeszcze mojej fasolki nie widzialam. Liczę ze teraz ja w końcu zobaczę.
Zdecydowanie lepsze, no ale cóż póki co czuje się ok to mogę siedzieć, ale tak się zastanawiam jak to pod koniec ciąży będzie ...Ojej to faltycznie sporo tego czekania. Mogłaby lekarka wprowadzic jakies inne zasady :\ umawianie na godziny konkretne byloby na pewno lepsze
Trzymam kciuki, daj znać po wizycieWłaśnie czekam. Wchodze nastepna [emoji6] tak, nie wiem nic i tak naprawde to juz dwie wizyty na nfz a ja jeszcze mojej fasolki nie widzialam. Liczę ze teraz ja w końcu zobaczę.
Ja mam coś koło 2.45 i mi też bedzie kazał bracDziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
A ja już mam wyniki. Zerknijcie, chyba jest ok? Tsh wcześniej 2,1 miałam potem 1,3 A teraz 0,5 nie za niskie? Zobacz załącznik 916366
Tsh na początku ciazy u osób z niedoczynnościa lubi mocno spaść ale w drugim trymestrze będzie rosnąć. Choć są też takie przypadki że w pierwszym rośnie. Lekami wszystko można uregulować ważne żeby stosować się do zaleceń lekarza.Dziewczyny ! Z badan wyszło mi tsh 2.967. ginekolog mówi ze w ciąży tsh powinno być max 2.5 . Zaczęłam brać euthyrox 25. Czy spotkałyście sie kiedyś z takim wynikiem ? ;(
Ogromne gratulacje. Taak serduszko to su0er sprawa [emoji173]No to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
No to melduje sie po wizycie. Matko nie sadzilam ze będzie tak super. Lekarz cudowny, delikatny, caly czas mówi co robi, co widzi, zrobil mi konkretne badanie usg, slyszalam serduszko aaaaaaa jaki to cudowny dźwięk. A teraz przedstawiam wam mojego malego misia Zobacz załącznik 916444
Cudny gratuluję . Ile ma wzrostu? Termin ci się nie zmienił?Ogromne gratulacje. Taak serduszko to su0er sprawa [emoji173]
8t4dPiękna Fasolka [emoji173]️który tydzień?