Czemu cię straszył szpitalem?Dzisiaj ja ide na 17:20 ale raczej bez usg. Tylko skonsultowac wyniki i umowic sie na prenatalne. Trzymajcie tylko kciuki zeby lekarz mnie do szpitala nie wyslal bo juz mnie tydzień temu straszył![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czemu cię straszył szpitalem?Dzisiaj ja ide na 17:20 ale raczej bez usg. Tylko skonsultowac wyniki i umowic sie na prenatalne. Trzymajcie tylko kciuki zeby lekarz mnie do szpitala nie wyslal bo juz mnie tydzień temu straszył![]()
Bo za dużo wg niego wymiotuje i powiedzial, ze jak bedzie sie to dalej utrzymywac to on woli mnie olozyc na badania i leczenie do szpitala. Teraz jeszcze doszedl ten cukier :\ eh mam nadzieje ze jednak nic takiego nie wymyśliCzemu cię straszył szpitalem?
Oby nie!Bo za dużo wg niego wymiotuje i powiedzial, ze jak bedzie sie to dalej utrzymywac to on woli mnie olozyc na badania i leczenie do szpitala. Teraz jeszcze doszedl ten cukier :\ eh mam nadzieje ze jednak nic takiego nie wymyśli
W zasadzie nie ma takiej opcji, zaplakalabym sie bez synka. Maz by mial szkole życia. Wczoraj kazalam wykąpać mu synka a że nie mogl znalrzc jego plynu fo kapieli to zrobil mu piane ze swojego zeluOby nie!
Dzień dobry!
Mam dzisiaj labę w pracy to biorę się za sprzątanie w domu. Może nawet kawy bym się napiła, ale mleka nie mam. :/
Od wczoraj boli mnie kość ogonowa- bardzo. Ale na szczęście mdłości mnie omijają od kilku dni i już nie jestem tak bardzo zmęczona w ciągu dnia, choć i tak padam o 20.
Co do ciuchów ciążowych to też liczę, że nie będę musiała kupować. Może jakieś jeansy w HM jedynie, bo widziałam, że nie są brzydkie, ale zobaczę jak mi będzie brzuch rósł.
Co do ciuchów dla dzieci to u mnie nr 1 jest Zara, potem Next i czasem coś w HM kupię.
Szpital nic fajnego, ale jeśli miałabyś się odwodnic to dla malucha bardzo niezdrowe, więc może lepiej wtedy na kilka dni trafić pod fachową opiekę, ja musiałam w poprzedniej ciąży położyć się w 30tyg na półtora tygodnia, bo szyjka się skróciła bardzo i trzeba było się dać podpiąć pod kroplowki z magnezem i do tego zastrzyki na płucka i jak się poprawiło to wróciłam do domu, mąż musiał wziąć urlop i siedział w domu z dziećmiBo za dużo wg niego wymiotuje i powiedzial, ze jak bedzie sie to dalej utrzymywac to on woli mnie olozyc na badania i leczenie do szpitala. Teraz jeszcze doszedl ten cukier :\ eh mam nadzieje ze jednak nic takiego nie wymyśli
Mężczyźni!W zasadzie nie ma takiej opcji, zaplakalabym sie bez synka. Maz by mial szkole życia. Wczoraj kazalam wykąpać mu synka a że nie mogl znalrzc jego plynu fo kapieli to zrobil mu piane ze swojego zelu![]()