Nati88
Fanka BB :)
Współczuję i życzę dużo zdrowia dla synusia. Podawaj mu od razu flore bakteryjną . I dawaj znać co u WasDostał antybiotyk jeden z najmocniejszych za 7 dni do kontroli i jeśli dalej będzie kaszalal szpital i zrobi mu też rtg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuję i życzę dużo zdrowia dla synusia. Podawaj mu od razu flore bakteryjną . I dawaj znać co u WasDostał antybiotyk jeden z najmocniejszych za 7 dni do kontroli i jeśli dalej będzie kaszalal szpital i zrobi mu też rtg
Czesc dziewczynystaram się czytać Was na bieżąco ale nie zawsze się udaje, czasu tez brakuje. Dziś byłam na wizycie dzieciaczki rosną jak na drożdżach 4,5cm i 4,1cm
dziś mam 11+2, czyli kończę powoli pierwszy trymestr. Za 2 tygodnie jestem umówiona na prenatalne, już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć
lekarka dziś powiedziała, ze ciąża będzie prawdopodobnie rozwiązana w 36 tygodniu, podobno w jednojajowych to jest zawsze wcześniej, czyli pewnie około 10 maja
Dzięki [emoji8]Współczuję i życzę dużo zdrowia dla synusia. Podawaj mu od razu flore bakteryjną . I dawaj znać co u Was
A ze tak zapytam jaki to jest wzorcowy obraz dziewczynki???To już niedługo, ja prenatalne mam 26.11 [emoji4]
Podobno wzorcowy obraz dziewczynki [emoji39][emoji39][emoji39] nie chce się za bardzo nakręcić, ale przeokropnie mnie cieszą te opinie [emoji3][emoji3][emoji3]
A ze tak zapytam jaki to jest wzorcowy obraz dziewczynki???
Dziewczyny mnie też czasem boli, najlepiej wziąć 2 tabletki magnezu i nospe.Mnie tez coś pobolewa i tak się zastanawiam czy mogę panadol
A słyszałam o tymOne sprawdzaja( te łaski z forum) wyrostek płciowy i czasie dziecka. Może na podstawie tych parametrów to wzorcowy obraz dziewczynki![]()