reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mnie martwi moja słabość. Przeszłam się kawałek i odwiedziłam dosłownie dwa sklepy i już jestem zmęczona i brzuch ciągnie :( obawiam się, że muszę porozmawiać z szefem o tym wyjeździe, bo chyba nie dam rady.

reklama
Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]
20181117_174446.jpg

Załączniki

• 20181117_174446.jpg
    20181117_174446.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 389
Mnie martwi moja słabość. Przeszłam się kawałek i odwiedziłam dosłownie dwa sklepy i już jestem zmęczona i brzuch ciągnie :( obawiam się, że muszę porozmawiać z szefem o tym wyjeździe, bo chyba nie dam rady.
Jak cie tak meczy slabosc to lepiej sie oszczędzać [emoji8]

Mnie dzis ogarnęła taka słabość. Sprzatalam mieszkanie etapami...poskladalam ciuchy i musialam sie polozyc, wrzucilam pranie i znow musialam usiasc, potem umylam lazienke i znow na łóżko padlam.. no masakra jak wszystko skonczylam to czulam sie jakbym wbiegla na to nasze 4 pietro z 10 razy... w ogole coraz ciężej mi sie wchodzi na gore...tym bardziej z zakupami, potem od razu padam na łóżko i dysze jak parowóz[emoji58] chyba musimy znalezc mieszkanie na parterze bo sie wykoncze [emoji58]

Wiem, co czujesz bo ja mam kosmiczny spadek energii, zaczyna się po południu. Czasami to ani ręka ani nogą
Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam :P

Jak ja mam gości przyjąć [emoji23]Zobacz załącznik 917375
O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

Jak cie tak meczy slabosc to lepiej sie oszczędzać [emoji8]

Mnie dzis ogarnęła taka słabość. Sprzatalam mieszkanie etapami...poskladalam ciuchy i musialam sie polozyc, wrzucilam pranie i znow musialam usiasc, potem umylam lazienke i znow na łóżko padlam.. no masakra jak wszystko skonczylam to czulam sie jakbym wbiegla na to nasze 4 pietro z 10 razy... w ogole coraz ciężej mi sie wchodzi na gore...tym bardziej z zakupami, potem od razu padam na łóżko i dysze jak parowóz[emoji58] chyba musimy znalezc mieszkanie na parterze bo sie wykoncze [emoji58]
No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze :P Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.

Dokładnie, do południa jest ok a potem już tylko gorzej. Wieczorem całkiem mnie ścina, nawet seksów nie ma za bardzo, bo ja zasypiam [emoji14]

O, nieźle! No albo założysz mega luźny sweter albo musisz powiedzieć :D

No właśnie, proste czynności a tak męczą! Ja nie wiem czy to minie po tym trymestrze [emoji14] Ja chyba będę musiała zluzować.

Smacznego! :)

Ja dzisiaj robię bigos na jutro :D dorwalam grzyby suszone w polskim sklepie i już się moczą.
Nic nie mów o seksach. A co to takiego? Mnie o 21 już nie ma :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry