Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można, bo czemu by nieDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z filetami śledziowymi? Można jeść czy nie?
Bo słyszę różne opinie, chodzi mi o takie solone matijasy
Mój lekarz do końca listopada jest na urlopie, oczywiscie mogę się z nim kontaktować ale głupio mi pisać sms z takim pytaniem![]()
Moim zdaniem możnaDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z filetami śledziowymi? Można jeść czy nie?
Bo słyszę różne opinie, chodzi mi o takie solone matijasy
Mój lekarz do końca listopada jest na urlopie, oczywiscie mogę się z nim kontaktować ale głupio mi pisać sms z takim pytaniem![]()
Ja mam lovi elektrycznyOoo laktator tez medele polecam![]()
Ja teraz mialam taki zamiar ale jednak chyba zrezygnuje i chcialabym wiedziec szybciej [emoji6]Hej dziewczyny![]()
Czy jest ktoś na forum kto tez z poznaniem płci czeka do narodzin ? [emoji848][emoji846]
Ustaliliśmy z tz, ze chcemy mieć niespodziankę, ale tak się zastanawiam czy z czasem jednak nie pęknę ;p
Dokladnie [emoji16]Głupie pytanie, ale jeszcze tak nie miałam. Śmierdzi mi dzisiaj jedzenie, mam ścisk w żołądku tak jak np. przed egzaminem i teraz gula w gardle. Czy to są właśnie mdłości? [emoji3]
A co to za usg?Dzień dobry!
Ja haruję. Musiałam iść do pracy bez śniadania, bo 6h przed usg brzucha nie mogę nic jeść. Strasznie się stresuję. Już za dużo się w necie naczytałam i fiksuje. ;(
Tż nadal obrażony hahaha, więc obiad gotuje dziś tylko dla siebie i córki, ale nie mam kompletnie pomysłu.
Pogoda do bani. Nie lubię poniedziałków.