reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja dzisiaj też jakiś beznadziejny dzień, brzuch mnie ciągnie. Słabo spałam w nocy bo mąż się wiercił. Mam nadzieję że dziś w końcu się wyśpię

Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??

A my dzis powiedzielismy o ciąży tz mamie [emoji14] mielismy czekac do swiat ale dzis byla okazja bo tz mama ma urodziny wiec taki prezent jej sprawilismy [emoji7][emoji38]
Ucieszona bardzo [emoji7]

A ja tez ciesze sie strasznie ze tak zareagowała [emoji7]
Z moja matka nie utrzymuje kontaktu a nawet jakbym utrzymywala to o ciazy bym nie powiedziała bo wiem jakie zdania bym usłyszała...

reklama
Hej. Dziewczyny powiedzcie mi czy czas kiedy nie mam siły na nic I do wszystkiego muszę się zmusić kiedyś minie... Dzisiaj 10+3 w ciąży a ja dosłownie do wszystkiego się zmuszam... Cały czas mdłości już bez wymiotów... Mam zaległości i w domu i wobec starszego syna i wyrzuty sumienia... Jak wy sobie z tym radzicie??
Raczej minie.
W poprzedniej ciąży czułam się tal fatalnie w I trymestrze, że też wydawało mi się, że to nigdy nie przejdzie, ale po 12 tc jak ręką odjął.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry