Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Brrr...powodzenia!Aaa w czwartek ide na krzywa[emoji52]

e tam kg nie ważne, ważne żeby dzidziol był zdrowyHej. Ja po wizycie. Prawie 2 godzin czekania. Dzidziuś ok prawie 2cm. Z USG termin na 30.06. zamiast skracać to się wydłuża.
Przy TSH 3.5 dostałam eutyrox(+_+) aha i muszę krzywą cukrowa zrobić. Moja gin powiedziala mi ze są takie glukozy w płynie o smaku coli albo fanty. Może taką spróbuję.
Wstyd się przyznać ale juz mam pare kilo do przodu :''
'
'(
Super, ze z dzidzia okHej. Ja po wizycie. Prawie 2 godzin czekania. Dzidziuś ok prawie 2cm. Z USG termin na 30.06. zamiast skracać to się wydłuża.
Przy TSH 3.5 dostałam eutyrox(+_+) aha i muszę krzywą cukrowa zrobić. Moja gin powiedziala mi ze są takie glukozy w płynie o smaku coli albo fanty. Może taką spróbuję.
'
'(
Nie martw sie [emoji6] tsh szybko zbijesz (mialam duuzo wieksze ostatnio), krzywa tez musze zrobić, i ide albo jutro albo w czwartek [emoji6] wlasnie wrocilam z apteki, niestety nie mieli cytrynowej wiec bede musiala przezyc zwykła [emoji6] ale damy rade [emoji106]Hej. Ja po wizycie. Prawie 2 godzin czekania. Dzidziuś ok prawie 2cm. Z USG termin na 30.06. zamiast skracać to się wydłuża.
'
'(
A ja jutro się wybiorę na tą krzywą.... brrrr, nie wiem czego się spodziewać [emoji848][emoji849]Aaa w czwartek ide na krzywa[emoji52]
@Nat Bluebell daj znać jak u Ciebie. Mam nadzieję, że lepiej :-*
@Kaamilaaa powodzenia u kardiologa.
Wyprawkę powoli zacznę robić jak poznam płeć. Z większych/droższych rzeczy potrzebujemy fotelika (chcę od razu do 18kg rwf, więc koszt spory...fotelik to rzecz ma której nie zamierzam oszczędzać), wózka (tutaj może być używka...nie będziemy za dużo używać) i chusty (mam upatrzony model, mieszkamy blisko plaży-więc spacery tylko w chuscie, do szkoły corki też idę po dużej ilości schodów, więc też mlody/mloda będzie zachustowana). Butelek itd nie kupię, bo nie potrzebuję. Łóżeczko, leżaczek i krzeselko do karmienia mam po straszakach.