Vivienne 1
Fanka BB :)
Trzymam .Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam .Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Gratulacje ja już nie mogę się doczekać tego tygodniaDaj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Witam się w 11tyg :-)
Z tej okazji po raz pierwszy od 6tyg jem moje ukochane przedciazowe śniadanie (do tej pory było ble i fuj): kaszę jaglaną z figami, morelami, żurawiną, jabłkiem i olejem lnianym. Mistrzostwo
![]()
![]()
O 9.40 wizyta ;-)
Powodzenia [emoji4]Ufff... dziewczyny, jadę na krzywą, trzymajcie proszę kciuki.
Daj znać po wizycie [emoji846]
U mnie dziś 12 tydzień [emoji7], czyli witamy II trymestr huraaaaa [emoji322][emoji322][emoji322]
Wizyta jutro o 16.00 Zobacz załącznik 918259
I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.Cześć dziewczyny . Jak samopoczucie dzisiaj ? U mnie nieźle tylko całą mokrą jestem
Wyczytałam że na problem z pecherzem trzeba dużo pić ..... No i żurawine jeść ..... miłego dzionka. Kto dziś wizytuje???
Jak możesz nam to robić. Ja żyję nadzieją że jeszcze tylko 2tyg i wrócę do świata żywych...a tu klopsTo jeszcze pierwszy trymestrod 14 zaczyna się drugi- tak mi gin powiedział
![]()

A ja slyszalam, ze z witamina C tez nie mozna przesadzać.I witamina c, najlepiej duże dawki. Moja siostra wyleczyla nią skutecznie ciągle zapalenia pęcherza.