reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Czesc dziewczyny. Witam sie z kawką. Ja testuje w pon bo mam tak dostac @. Wiec nie bede dzisiaj szalec. Wytrzymam dwa dni. @Martoosia ty tez wytrzymaj pozniej bedziesz pewna a nie takie hustawki. Czlowiek tylko dola lapie.
Ja dzisiaj totalny relax. Małż na rybach, mała sie bawi, starsza czyta. Wczoraj posprzatalam cale mieszkanie łącznie z oknami. Dzisiaj tylko obiadek. [emoji846]Jedynie pogoda do dupy wiec siedzimy w domu ze spaceru nici. A jak u was samopoczucie?

reklama
Czesc dziewczyny. Witam sie z kawką. Ja testuje w pon bo mam tak dostac @. Wiec nie bede dzisiaj szalec. Wytrzymam dwa dni. @Martoosia ty tez wytrzymaj pozniej bedziesz pewna a nie takie hustawki. Czlowiek tylko dola lapie.
Ja dzisiaj totalny relax. Małż na rybach, mała sie bawi, starsza czyta. Wczoraj posprzatalam cale mieszkanie łącznie z oknami. Dzisiaj tylko obiadek. [emoji846]Jedynie pogoda do dupy wiec siedzimy w domu ze spaceru nici. A jak u was samopoczucie?
U mnie samopoczucie lipa, boli mnie ucho, czytam że maść która zawsze stosowałam w ciąży nie wolno i się męczę. Napisałam do mojej gin może coś doradzi bo wizyta za dwa tygodnie, a do laryngologa też pewnie tydzień czekania minimum. Przez tydzień to bym z bólu umarła chyba

U mnie samopoczucie lipa, boli mnie ucho, czytam że maść która zawsze stosowałam w ciąży nie wolno i się męczę. Napisałam do mojej gin może coś doradzi bo wizyta za dwa tygodnie, a do laryngologa też pewnie tydzień czekania minimum. Przez tydzień to bym z bólu umarła chyba

Ojejku współczuje mocno :/ trzymaj się!

Ojej [emoji53] tylko nie bol ucha, współczuję [emoji53]
Mam nadzieje ze gin ci cos poradzi
Ja sie tak zalatwilam jak mok mlody mial kilka miesięcy, ciagle olewalam ze mnie pobolewa az dostalam zapalenia ucha srodkowego i nie slyszalam zupełnie przez kilka dni [emoji53] nikomu tego nie życzę [emoji53]
A mi odpowiada taka pogoda, mlody kalosze ubierze, kurtke i jazda na dwor [emoji3]
A wieczorem goraca herbatka film kocyk i tak mozna siedzieć i sluchac jak deszcz pada [emoji3]
Ja sie mega ciesze ze sie upaly skonczyly [emoji3]

U mnie bardzo źle. Wyniki mam kiepskie, prolaktyna podwyższona i amh słabe. W moim wieku amh 5 jest już wskazaniem do ivf a ja mam 1,25. Jestem załamana.

Uuu wspolczuje. Mnie tylko raz bolalo ucho i myslalam ze zwariuje.

Ojej [emoji53] tylko nie bol ucha, współczuję [emoji53]
Mam nadzieje ze gin ci cos poradzi
Ja sie tak zalatwilam jak mok mlody mial kilka miesięcy, ciagle olewalam ze mnie pobolewa az dostalam zapalenia ucha srodkowego i nie slyszalam zupełnie przez kilka dni [emoji53] nikomu tego nie życzę [emoji53]A mi odpowiada taka pogoda, mlody kalosze ubierze, kurtke i jazda na dwor [emoji3]
A wieczorem goraca herbatka film kocyk i tak mozna siedzieć i sluchac jak deszcz pada [emoji3]
Ja sie mega ciesze ze sie upaly skonczyly [emoji3]
Ja lubie jak pada ale jak mala spi hahahah bo jak wstaje to wole isc z nia na spacer bo inaczej idzie zwariowac[emoji23]

reklama
Do góry