• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć!
Zaczęłam Was podczytywać, więc się przywitam...
OM miałam 28.08, 27.09 popołudniu dojrzałam bardzo niewyraźną drugą kreskę, popędziłam na betę i stwierdziłam, że to jednak nie przywidzenie :) Jestem już po przejściach w tym roku, pierwsza ciąża zakończona koło 9 tygodnia. W szpitalu zbadano mi TSH i wyszło 5.8, więc niedoczynność tarczycy i prawdopodobnie to było przyczyną. Ginekolożka pozwoliła na starania po pierwszej @, sama jestem zaskoczona, ale w pierwszym cyklu się udało. W sobotę zrobiłam drugą betę i po 40 godzinach wzrosła z 61,7 do 168, a TSH po 1,5 miesiąca brania Letroxu spadło do 2.4. Tak więc na razie cieszę się z niezłych wyników, trochę się boję czy tym razem będzie inaczej i czekam na wizyty. W środę mam endokrynologa, w piątek gin.
Cześć :)
Tym razem na pewo będzie dobrze! To Twoje pierwsze dziecko?

reklama
Cześć Mam nadzieje że nie długo do Was dołącze. Test będę robić 07.10 w dniu przewidywanej @. Juz nie moge sie doczekać
Trzymam kciuki [emoji4]
U mnie to samo, weekend za miastem i całą powrotną drogę przespałam. :D i te bóle glowy...

Witam się z wszystkimi nowymi czerwcóweczkami! U mnie dziś 4t5d, piersi w staniku sportowym bo inaczej bym umarła i apetyt WILCZY! Czasem myślę, że te mdłości by się przydały od czasu do czasu żeby tak nie kusiło:-) :)
Ja tez tylko sportowy stanik bo inaczej sie nie da [emoji23]
U mnie dzis 4+5 [emoji7]
Cześć!
OM miałam 28.08, 27.09 popołudniu dojrzałam bardzo niewyraźną drugą kreskę, popędziłam na betę i stwierdziłam, że to jednak nie przywidzenie :) Jestem już po przejściach w tym roku, pierwsza ciąża zakończona koło 9 tygodnia. W szpitalu zbadano mi TSH i wyszło 5.8, więc niedoczynność tarczycy i prawdopodobnie to było przyczyną. Ginekolożka pozwoliła na starania po pierwszej @, sama jestem zaskoczona, ale w pierwszym cyklu się udało. W sobotę zrobiłam drugą betę i po 40 godzinach wzrosła z 61,7 do 168, a TSH po 1,5 miesiąca brania Letroxu spadło do 2.4. Tak więc na razie cieszę się z niezłych wyników, trochę się boję czy tym razem będzie inaczej i czekam na wizyty. W środę mam endokrynologa, w piątek gin.
Witaj, trzymam mocno kciuki zeby tym razem bylo wszystko dobrze [emoji8]
Beta ladnie rosnie u mnie 30 dc 374 a 32 dc 849 tak że również wszystko idzid w dobrym kierunku. Lekarza masz szybko, ja dopiero 10 i mam nadzieje zabije serduszko
Hej, a jaki tc i dzien bedziesz miala tego 10.10 ? [emoji4]

U mnie to samo, weekend za miastem i całą powrotną drogę przespałam. :D i te bóle glowy...

Witam się z wszystkimi nowymi czerwcóweczkami! U mnie dziś 4t5d, piersi w staniku sportowym bo inaczej bym umarła i apetyt WILCZY! Czasem myślę, że te mdłości by się przydały od czasu do czasu żeby tak nie kusiło:-) :)
Hihi to prawda, ja staram się zdrowo jeść i olewac zachcianki ale głodna jestem okropnie :P

Cześć!
Witam serdecznie i trzymam kciuki za tę ciążę ❤️ wyniki dobre więc bądź dobrej myśli :)

Ale mialam koszmar [emoji849] śniło mi sie ze poszlam do wc, sikam a tu pelno krwi ze mnie leci i od razu sobie pomyslalam ze juz po wszystkim [emoji849]
O matko! Dobrze że to tylko sen Pewnie podświadomie się boisz.
Mi się za to sniły małe różowe łapki :)
A rano zrobiłam jeszcze raz test, bo termin @ i trochę zeschizowałam, ale ładne ciemne kreski ❤️

Ale mialam koszmar [emoji849] śniło mi sie ze poszlam do wc, sikam a tu pelno krwi ze mnie leci i od razu sobie pomyslalam ze juz po wszystkim [emoji849]
O matko, Kamila! :szok: Straszny sen. Mam nadzieję, że nie masz negatywnych myśli i stąd się to nie wzięło. Ściskam!:)

Ja zanim zaszłam w ciążę to notorycznie śniłam, że rodzę. Ale nie normalnie, w szpitalu... Rodziłam w szkole na ławce, w sklepie, na lodowisku (sic!), ale najlepszy sen ever był taki, że kliknęłam na telefonie "wyślij dziecko przez bluetooth" i się udało haha!:-) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry