reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ale tak obficie jak przy okresie? Lekarz dał Ci jakieś zalecenia? Plamienie podobno jest norma ale wydaje mi się ze krwawienie oznacza tylko jedno... :(
wyglada jak slaby okres, ale nie boli i ja to wczoraj wzielam za poronienie szczerze , dal leki i beta dzis i w sobote i patrzec czy bedzie przyrost, mojej bratowej siostra krwawila, dziecka mialo nie byc a jest

Ja mialam om tak samo jak ty i na pierwsza wizytę ide dopiero w poniedziałek [emoji6] a dzis zaczelam 8tc [emoji173]
Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]

Dziewczyny na zaparcia polecam buraki :D jak się przez weekend ich najadłam (takich z zasmażka z patelni) tak kolejne 3 dni się cudownie oczyscilam [emoji23]
O spróbuję bo ja właśnie mam problem. Narazie kupiłam Ispagul-babka jajowata, można brać w ciąży podobno pomaga, ale u mnie jakoś efektu nie ma.
Co do jedzenia to jakoś nie mam ochoty na nic, a jak już jem to zdrowo odrzuca mnie od sieciowego jedzenie to chyba dobrze :)

Ja też, ja też początek 8tyg! [emoji3] może to nie ma dużego znaczenia ale mogłabyś mnie dopisać do TP 6.06? Bo tak teraz pokazuje mi apka ;) chociaż w sumie to ciekawa co dzisiaj lekarz powie :) wg moich obliczeń dokładnie wiem kiedy była owulacja, ale pewnie życie może zaskoczyć [emoji39]

Zaczyna mi się stresik załączać.. [emoji39]
No to tak samo jak ja póki co termin :) zobaczę po usg jak będzie.
Trzymam za Ciebie kciuki :)

reklama
Do góry