Grabcia123
Fanka BB :)
Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Razem ze mną ja mam 30 we wtorekJa mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]

Nie, ja mam dopiero 14.11.18Ja mam wizytę dopiero za tydzień, widzę że będę jedna z ostatnich [emoji846]
Czemu?Możliwe że też będę musiała iść od nowa za tydzień.. Przygotowana jestem na to..
O wow podziwiam [emoji846] który to będzie tydzień?Nie, ja mam dopiero 14.11.18![]()
Ja również postanowiłam nie martwić się na zapas. Rozumiem, że każda z nas jest inna i każda ma jakieś przeżycia i doświadczenia za soba, niemniej pozytywne myślenie jest niemal tak ważne, jak zdrowe odżywianiePrzejdzie nam jak kazda skonczy 12 tydzien
Ale podobno to w jaki sposob myslimy, przyciaga to, co nas spotyka. Jesli bedziemy myslec pozytywnie “u mnie wszystko bedzie super!“ to najprawdoppdobniej tak wlasnie bedzie
Osobiscie staram sie myslec tak: moje dziecko czuje kazdy moj smutek i stres. Dlaczego mam mu to dawac bez wyraznego powodu. Bede sie martwic, jesli cos bedzie nie tak, a nie na zapas.