Wiol86
Fanka BB :)
I jaJa też 14 idę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaJa też 14 idę![]()
Ja też tak mam, często mnie nachodzą takie myśli. Ostatnio wśród dalszych znajomych były dwa przypadki ciężko chorych dzieci, jedno zmarło jeszcze podczas ciąży, drugie mając niecałe trzy latka i ta myśl nie daje mi spokojuCzy też się tak stersujecie że dziecko będzie chore ? Czy tylko ja tak mam ..
Hej, a to dzisiaj jakieś gabinety są otwarte? [emoji39] [emoji39] [emoji39]Witajcie dziś, jakieś wizyty?![]()
Hej!Hej :-) Pospałam dziś do 8, córka zrobiła sobie śniadanie. Lubię to!
Stanąłam dziś na wagę...myślałam, że będzie coś na plusie. A tu znowu minus. W sumie 1kg mniej niż 3tyg temu. Nogi mi wyszczuplaly, wcięcie w talii większe, tylko piersi urosły odrobinę i brzuszek zaczyna się lekko zarysowywać. Ciekawe jak będzie dalej. Jednak ta ciąża jest całkowicie inna niż poprzednie pod każdym względem ;-)
Miłego dnia i bezpiecznej jazdy na cmentarze.
Też tak mam ale wieczorami [emoji6]Ja za to taka wzdeta że brzuszek jak w 6msc.. Masakra..
Ja za to gruszki i winogrona.. No poprostu masowoTeż tak mam ale wieczorami [emoji6]
Wczoraj zjadłam chyba ze 2 kg mandarynek, jakie one są przepyszne...!! [emoji28]
Mniam!Ja za to gruszki i winogrona.. No poprostu masowo![]()