Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jesteś z tym samaA mnie męczą mdłości...![]()
Mnie też. A nie mam migdałów [emoji22]A mnie męczą mdłości...![]()
Dobrze że nie tylko ja tak mam. Odliczam dni kiedy to w końcu minie. Mięso mi pachnie padlinąTż zrobił na obiad schab w sosie. Boże jak mi to śmierdzi, kuchnia otwarta, to wali w całym domu szlak mnie trafi. Nie mogę się porzygać i mieć spokój, tylko tak mdli cały dzień.
Obiad normalnie zawsze palce lizać, ale dziś nie do zniesienia ten zapach
BiednaTż zrobił na obiad schab w sosie. Boże jak mi to śmierdzi, kuchnia otwarta, to wali w całym domu szlak mnie trafi. Nie mogę się porzygać i mieć spokój, tylko tak mdli cały dzień.
Obiad normalnie zawsze palce lizać, ale dziś nie do zniesienia ten zapach
Mam tak samoBiednaja nie znam tego uczucia, od początku ciąży nie miałam mdłości i mogę jeść wszystko
Z głodu też tak mamMam tak samochociaż zdarzają mi się gorsze momenty jak dłużej czegoś nie zjem (czyt. więcej niż 4 godziny [emoji23] ) to zaczyna mi się robić niedobrze.. szybko jednak mija po posiłku.
Super dziekiEmilka napisalam do wlascicielki forum twoje zapytanie. Zobaczymy co odpisze. Podalam twoj nick wiec bedzie wiedziala o kogo konkretnie chodzi.