Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powinnaś mieć następne od 9.11Dziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Chyba można na 3 dni do przodu i do tyłuDziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Mi w poprzedniej ciazy nie chcial tak zrobić. Musialam za 3 dni isc specjalbie po zwolnienieDziewczyny czy jeżeli do 8.11 mam zwolnienie to lekarz może mi już wystawic na dzisiejszej kolejne? Coś nie przemyślałam wizyt i terminu poprzedniego l4 i teraz gdybam [emoji848]
Jutro [emoji22] juz sie cala trzese ze strachu [emoji22] a musze zaraz wyjsc po odbior tych wynikow [emoji22]
Dzwonienie dzis mi nic nie da, wizyta jutro to musze wytrzymać..Nie denerwuj sie. A nie możesz Zadzwonić do lekarza?
Spokojnie. Dalas rade tyle czasu z takim wynikiem to i przez ten jeden dzien sie nic nie stanieDzwonienie dzis mi nic nie da, wizyta jutro to musze wytrzymać..
To szybko po euthyroxJestem przerazona[emoji22] tsh 5,32[emoji22]
No to widzisz masz porównanie, bedzie dobrze, zobaczyszMam nadzieję że wzrośnie , teraz wygrzebałam wynik z poprzedniej obumarłej ciąży robiony na tym samym etapie ciąży