Ja-ga
Fanka BB :)
Piękny bobas!Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękny bobas!Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Gratuluję! Duży jużMelduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Gratulacje! Piękna dzidzia! [emoji3][emoji3]Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Najlepiej powiedz to lekarzowi, jak na razie to tylko cos slodkiego lepiej miec przy sobie bys nie zemdlała [emoji848]Dziewczyny a czy któraś z Was ma problem z cukrem? Ja od kilku dni czuję jak co chwilę mi spada i muszę zaraz coś zjeść, brakuje mi przez to siły... zastanawiałam się co jeść takiego co by mi ten cukier trzymało??
Jeju ale slodkie zdjecie [emoji7][emoji7][emoji7] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji7]Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Wszystko pięknie widać [emoji7] bobasek rośnie[emoji56]Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
To niestety jest chwilowe, zjem coś i zaraz i tak się źle czuję, ale oczywiście w piątek mu powiem...Najlepiej powiedz to lekarzowi, jak na razie to tylko cos slodkiego lepiej miec przy sobie bys nie zemdlała [emoji848]
Ja niestety od kilku dni mam mroczki przed oczami i zawroty głowy, zwłaszcza rano... Ale szybko mijają na szczęście [emoji4]Oby oby. Mdłości mdłościami ale najgorsze to te zawroty głowy. Czy któraś z was tak ma?
O rany, jaki cudny!Melduję się, bobas fika, ma 3,5 cm i jest mega ruchliwy, wrzucam zdjęcie mam nadzieję że się rozczytacie, te największe to głowa z przodu, z boku rączki i na dole nóżki hihiZobacz załącznik 914252
Staraj się nie jeść słodyczy i owoców, białko i pełne ziarno, awokado. Powinno pomóc.To niestety jest chwilowe, zjem coś i zaraz i tak się źle czuję, ale oczywiście w piątek mu powiem...