Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Życzę Ci tego z całego sercaOj dzidzia śliczny i jaki duży:-) ja sie pochwalę za 2 tyg.
W pierwszych dwóch ciążach to pozeralam słodkie i fast foody i były dziewczynki. W trzeciej kwaśne kwaśne i słone i też jest dziewczynka:-()
Teraz to sama nie wiem. Jedynie na frytki nie mdli także nie ma reguły. Może trafię w koncu tego chłopaka
O jakie zajebiste! Nie wiedziałam, że takie fajne coś jest, na bank kupięPiękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Mi sie bardzo podoba zwykły kosz ale to tylko tak musze chyba oko nacieszyc [emoji6] mam łóżeczko wiec razej z tego bedziemy nadal korzystac [emoji6] mamy dokladnie takie jak na zdjeciu [emoji6]Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Fajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]Piękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Fantastyczna sprawa [emoji7] widziałam kiedyś to cudo w Pani Gadżet [emoji12] pewnie też się na to zdecydujęPiękne są też o nim myślałam, ale na krótko wystarcza. Zdecydowanie lepszy dla mnie jest Chicco Baby Hugg ale oczywiście używany kupię.
Dla mnie idealne bo nie trzeba tak się schylać, ja przy moim stelażu w kręgosłupie będę miała idealna pozycje do podnoszeniaFajne [emoji6] i rzeczywiscie przydatne [emoji6]
Ale czytam ze to do okolo 3lat sie sprawdza [emoji57] ja mysle ze gora do dwoch [emoji6][emoji57]