ja mam termin na 12 czerwcaTermin mam na 10 czerwca. Wczoraj miałam usg już 2.5 cm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam termin na 12 czerwcaTermin mam na 10 czerwca. Wczoraj miałam usg już 2.5 cm
O matko....co za dzień....Czesc dziewczyny,
Jesli o pechu mowa, to wczoraj spadlam ze schodow. Bo przeciez tego wlasnie w ciazy trzeba. Jestem tak poobijana, ze chodzic nie moge, na szczescie brzuch ominelo. O 11 mam wizyte i usg.
o matenko.....daj znac po wizycie.....:*Czesc dziewczyny,
Jesli o pechu mowa, to wczoraj spadlam ze schodow. Bo przeciez tego wlasnie w ciazy trzeba. Jestem tak poobijana, ze chodzic nie moge, na szczescie brzuch ominelo. O 11 mam wizyte i usg.
Betę powinno robić się na czczo i rano, bo wtedy jest największe stężenie hcg.Ja zaraz idę do laboratorium, na szczęście na betę nie trzeba być na czczo więc idę przed końcem , może nie będzie ludzi
Fajnie dzieciątko się ułożyło do fotki [emoji846]Termin mam na 10 czerwca. Wczoraj miałam usg już 2.5 cm
Dam znaco matenko.....daj znac po wizycie.....:*
O matko. Kobieto uważaj na siebie.Czesc dziewczyny,
No to nieźle. Daj znać po wizycie.Czesc dziewczyny,
U nas w ogole czerwiec jest imprezowy. Urodziny ma moj mąż, mama i teściowa [emoji4] a teraz dojdzie jeszcze jeden solenizant [emoji6]Fajnie dzieciątko się ułożyło do fotki [emoji846]
Mój mąż ma urodziny 10 czerwca [emoji16]
O matko, uważaj na siebie Skarbie. Daj znać po wizycie, ja tez idę dziś po 12Czesc dziewczyny,