Nati88
Fanka BB :)
Idę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.k
o matko co za lekarza nie mozesz jeszcze do innego na konsultacje? dla wlasnego psychicznego spokoju
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.k
o matko co za lekarza nie mozesz jeszcze do innego na konsultacje? dla wlasnego psychicznego spokoju
ja bylam w 6tyg i 4 dniu i dzieciatka jeszcze nie widzialam [emoji849]i musze isc za 2 tyg jeszcze raz.Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
no i superIdę w piątek prywatnie do innego. Żeby mieć pewność że ok jest.
A to jest termin według om?Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
Może nie musi. Tym razem u nas biło w 5+4Dziewczyny a jak dzisiaj mam 6t2d to powinno byc juz bijące serduszko?
Niee według usgA to jest termin według om?
Jeśli z krwi to nie trzebaBetę powinno robić się na czczo i rano, bo wtedy jest największe stężenie hcg.
To tak samo jak jaHej dziewczyny to i ja się przywitam. Mam na imię Wiola jestem mamą 2 córek. Teraz jestem w 3 ciąży 10 tydzień.
Jaki fajny! Super!Cześć wszystkim [emoji846]
Od niedzieli jestem z córcią u mamy. Wchodzę na forum, a tutaj prawie 300 nieprzeczytanych postów [emoji33] Ale już nadrobiłam [emoji4]
Wczoraj byłam u gina.
U dzidziulka wszystko w porządku.
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 22.11 (badania prenatalne).
A tutaj nasz wielkolud [emoji7]
Zobacz załącznik 914364
Przecież nic się nie dzieje, spokojnie!Dziewczyny wstalam rano i sie zorientowalam ze cycki zupelnie przestaly bolec mdlosci przeszly i zobaczym killa kropel brazowej krwi...i juz siedze przed gabinetem
Ale mam czarne mysli....
Następna.. To nie świadczy o niczym złym, nie ma krwi to wszystko jest ok.Jakiś dziś pechowy dzień, poszłam do toalety i tam mała plamka na gatkach nito brązowa nito beżowa i już strach w oczach ... masakra , też przyspieszę wizyte i pójdę dziś, bo oszaleję
Jaki fajny człowiek!Termin mam na 10 czerwca. Wczoraj miałam usg już 2.5 cm
U mnie już było, a malec mial 7,5 mmNiee według usg