trzymaj sie kochana......mimo wszystko...:*Dziś nie poszłam , nie dałam rady . W następnym tygodniu wraca moja gin i na nią poczekam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymaj sie kochana......mimo wszystko...:*Dziś nie poszłam , nie dałam rady . W następnym tygodniu wraca moja gin i na nią poczekam
To super, tylko się cieszycu
u nas tez wzmocnilo![]()
U mnie też delikatne [emoji16]wczoraj mialam pierwszy dzień bez mdłości ,w końcu moglam nadrobić sprzątanie w domu i z dziećmi się pobawić.Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Mam tak samo, często nie wiem co bym zjadła. Będąc w sklepie gapie się na jedną rzecz kilka minut zastanawiając się czy tego właśnie chceCześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
A ja mam dzisiaj jakiegos tasiemnca. Masakra wstalam taka glodna, zjadlam sniadanie. Teraz siedze w pracy i podjam ciasteczka maslane. Mam jeszcze dwa naleśniki i zupkę pomidorową. Ale boje sie ze mi braknie do 15.30. Normalnie strasznie mnie dzisiaj ssie. Aaaaaa jak bede tyle jadła to za chwile bede jak słoniątko.Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Cześć, samopoczucie nienajgorszeCześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
Pyszności [emoji16]Cześć, samopoczucie nienajgorszeteż mi zawsze niedobrze z rana dlatego pierwszą czynnością jaką wykonuję to przygotowanie śniadania.
dzisiaj chlebek z cammembertem i rukolą i świeżo zrobiony soczek marchewkowy. [emoji6]
bedzie dobrze podlecza ja szybciutko i wroci do domku:* bedziesz z nia w szpitalu?Zakażenie układu moczowego i prawdopodobnie tez coś z nerkami![]()