Pianistka1991
Fanka BB :)
Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]To jeśli dobrze liczę to już będzie druga para bliźniąt u Nas na forum?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]To jeśli dobrze liczę to już będzie druga para bliźniąt u Nas na forum?![]()
U mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie z ranka? Ja wstałam i mam lekkie mdłości... Ale nie jest tragicznie.... Czas na małe śniadanko tylko co tu zjeść? Pozdro miłego dzionka życzę
gratuluje! super wiadomoscDziewczyny ja już po wizycie...są dwa maluchy , zdrowe silne i serduszka bija! Obecnie 7 t3d lekarz stwierdził że jest tak idealnie że aż niemozliweoczywiście wszystko może się jeszcze zdarzyć ale póki co bez zarzutow, bliźniaki 2o2k, termin 26.06 , teraz byle do kolejnej wizyty 21.11 a potem prenatalne 6 grudnia- mam nadzieję ze będzie prezent i dowiemy się jaka płeć !
![]()
Baaaaaa, trzeba sobie dogadzać, a już szczególnie w ciąży [emoji1] nastawiam się na małe porcje, więc niech chociaż będą smaczne [emoji39] [emoji39] [emoji39]Pyszności [emoji16]
Moja przyjaciółka ma, nie ukrywam na początku nie było jej łatwo, zwłaszcza przy kąpieli i kolacji. Jak jedno wykąpane to trzeba następne, a tu to pierwsze płacze, bo już się nauczyło, że będzie jedzonko. I jeszcze często zostawała sama, bo mąż pracował na wyjazdach. Ale teraz ma już odchowane duże dzieciaczkiTakk! Fantastyczna grupa! Bliźnięta są super, ale umarłabym ze strachu gdybym miała przy parce debiutować w macierzyństwie [emoji39]
Mi najbardziej brak krewetekU mnie dobrze, mdlosci brak [emoji6] tez ide zjeść jakies śniadanko, troche jeszcze nie umiem się przestawic na to ze niektorych rzeczy jesc nie moge [emoji57]
U mnie najgorzej z uszykowaniem bo ja mam tak wyczulony węch że jak otwieram lodówkę to już mam dość. A jak mi mąż uszykuje i jem w pokoju to już lepiej.Baaaaaa, trzeba sobie dogadzać, a już szczególnie w ciąży [emoji1] nastawiam się na małe porcje, więc niech chociaż będą smaczne [emoji39] [emoji39] [emoji39]
A jesz surowe krewetki? [emoji39] przecież takie z patelni na masełku z czosnkiem to nie są niedozwolone (czy o czymś nie wiem?). Mięsko jak każde inne. [emoji39]Mi najbardziej brak krewetek![]()
Wyślij później fotkę dzieciątkaJa wczoraj odebrałam wyniki i morfologie mam bardzo dobrą, glukoza 82 a tsh 2,46 chyba w tej ciąży tez bede musiała brać eutyrox. Dzisiaj mam wizytę u normalnego juz lekarza. W końcu zobaczę dzidzie.