Madelaine701
Fanka BB :)
Może ja udam , że też tak mam hihiU mnie najgorzej z uszykowaniem bo ja mam tak wyczulony węch że jak otwieram lodówkę to już mam dość. A jak mi mąż uszykuje i jem w pokoju to już lepiej.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może ja udam , że też tak mam hihiU mnie najgorzej z uszykowaniem bo ja mam tak wyczulony węch że jak otwieram lodówkę to już mam dość. A jak mi mąż uszykuje i jem w pokoju to już lepiej.

W sumie to nie wiem już kurcze, może niech laseczki się wypowiedzą. Gdzieś czytałam , że nie wolno i nie jem. A tak mi brakuje zupki krewetkowej i makaronu z krewetkami i pomidorkami koktajlowymiA jesz surowe krewetki? [emoji39] przecież takie z patelni na masełku z czosnkiem to nie są niedozwolone (czy o czymś nie wiem?). Mięsko jak każde inne. [emoji39]
A dlaczego nie jesz ? [emoji57] krewetki przeciez mozna [emoji6]Mi najbardziej brak krewetek![]()
No ja nigdy nie miałam problemu A w drugiej ciąży sie zaczelo i po porodzie po jakimś czasie bylo ok A teraz znowu. Ten ginekolog jest tez endokrynologiem wiec myślę że zaraz dostane leki. Wysle fotkę ale pewnie będzie juz pozno bo na 20 mam wizytę.Wyślij później fotkę dzieciątkadość dużo kobiet musi łykać euthyrox w ciąży. Ja jestem już przyzwyczajona, bo od wielu lat już biorę
![]()
Pewnie ze mozna [emoji6] wazne zeby byly po obrobce termicznej [emoji6] i juz... smacznego [emoji14]W sumie to nie wiem już kurcze, może niech laseczki się wypowiedzą. Gdzieś czytałam , że nie wolno i nie jem. A tak mi brakuje zupki krewetkowej i makaronu z krewetkami i pomidorkami koktajlowyminiech mi ktoś powie, że można to będę najszczęśliwsza na świecie
![]()
no i rob po swojemuTo super, tylko się cieszycja jednak mam jakąś blokade przed tym żeby mój pratner uczestniczyl w porodzie. Wolę żeby jednak czekał gdzieś na korytarzu
![]()
To już wiem co dziś @Madelaine701 zje na obiad [emoji3] [emoji3] [emoji3]A dlaczego nie jesz ? [emoji57] krewetki przeciez mozna [emoji6]
Mi bardziej chodzi o to ze wiele rzeczy musze wyeliminowac i trzymac odpowiednia diete zeby unormowac ten moj nieszczesny cukier [emoji26]
Polecam [emoji16]mój mąż nawet ostatnio zrobił sam zapiekanki i pomroził żebym tylko włożyła do piekarnika i miała gotowy posiłek [emoji6]Może ja udam , że też tak mam hihi![]()
ja codziennie sie boje ze mi zabraknie zarcia do 15-tejA ja mam dzisiaj jakiegos tasiemnca. Masakra wstalam taka glodna, zjadlam sniadanie. Teraz siedze w pracy i podjam ciasteczka maslane. Mam jeszcze dwa naleśniki i zupkę pomidorową. Ale boje sie ze mi braknie do 15.30. Normalnie strasznie mnie dzisiaj ssie. Aaaaaa jak bede tyle jadła to za chwile bede jak słoniątko.
Nie można jeść surowego mięsa i ryb a tak to to można.W sumie to nie wiem już kurcze, może niech laseczki się wypowiedzą. Gdzieś czytałam , że nie wolno i nie jem. A tak mi brakuje zupki krewetkowej i makaronu z krewetkami i pomidorkami koktajlowyminiech mi ktoś powie, że można to będę najszczęśliwsza na świecie
![]()