Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja jeszcze śpi. Ja też jakoś nie mam dziś mdłości za to brzuch mnie pobolewa ale to chyba norma zwłaszcza że dziś przypada dzien @Witam się niedzielnie i świątecznie
Moje dzieci jak zwykle wstaly wcześnie
Mąż musiał pilnie pojechać do rodziny no i tak siedzę sama z nimi...
Starszaki ubrany się i się bawią a młody jeszcze śpi u mnie w łóżku więc korzystam i leżę sobie
O dziwo moje mdłości jeszcze nie dały o sobie znać więc odpoczywam
Ja robię wlasnie jogurt grecki z bananem orzechami i żurawiną
To było wredne z Twojej strony ;-) hihihiCos takiegoZobacz załącznik 915462
Hmm. Z mlekiem?To było wredne z Twojej strony ;-) hihihi
Nie mam jogurtu i co teraz?
Ja w pierwszej ciąży jadłam mandarynki wagonami. I dziewuszkę mamHmmmm to mówisz, że mandarynki na synka? [emoji12] ciekawe czy wśród czerwcówek będą królować chłopcy czy dziewczynki [emoji2]
Też mi sie wydaje że to nie ma znaczenia co się je. Bardziej od kobiety zależy.Ja w pierwszej ciąży jadłam mandarynki wagonami. I dziewuszkę mam![]()
No wiem wiem! Ja tak z przymrużeniem oka to piszę.Też mi sie wydaje że to nie ma znaczenia co się je. Bardziej od kobiety zależy.
Podziel się jakie rewelacje Ci się śniły [emoji6]No wiem wiem! Ja tak z przymrużeniem oka to piszę.tyle mądrości na ten temat jest w internecie, że mogłabym napisać książkę
"Mity ciążowe-
czyli jak zwariować od czytania Internetów" [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Witam się przy niedzieli, dopiero się obudziłam [emoji33] [emoji33] [emoji33] pierwszy raz od kilku tygodni spałam tak długo! Głupie sny mnie jednak nie ominęły [emoji28]