Konwalia90
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
a robią się którejś z Was zajady? Ja bezskutecznie walcze od kilku dni...opryszke mialam juz wiele razy...ale zajad mam pierwszy raz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to już nie wiem jak liczyć z ostatniego USG wyszlo że 11.06 czyli 10t1d a według om 10t4dWitam w środę . Stresujesz się? Wszystko będzie dobrze
A który tydzień ?
Naszczescie nie, być może za mało witaminy b maszHej dziewczynya robią się którejś z Was zajady? Ja bezskutecznie walcze od kilku dni...opryszke mialam juz wiele razy...ale zajad mam pierwszy raz...
A to spoko . Ale dasz znać jak było?U mnie to już nie wiem jak liczyć z ostatniego USG wyszlo że 11.06 czyli 10t1d a według om 10t4d [emoji14] byłam tydzień temu, bo się wystraszyłam plamki na bieliźnie, dziś raczej na luzie idę![]()
Nawet dobrze troszkę mdłości ale już się przyzwyczailam a teraz trzeba zamontować jakieś śniadanko bo mnie ssie....@Justyś30 @Madelaine701 za dzisiejsze wizyty kciuki zacisniete.
Witam z rana dziewczyny. Ja juz w labo. Czekam na pomiar krzywej i jeszcze nie wypilam a juz mnie mdli hehehe.
Jak tam u was, jak sie czujecie?