reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć dziewczyny żebyście wiedziały jak mi śniegu brakuje co roku ... no masakra..... jakoś będąc tutaj nie czuje tych świąt jak się należy..... I podobnie jak u was ,na Mikołajki prezent w wyczyszczone buty kładziemy sobie a we Wigilie są konkrety. Kama daj znać jak tam u kardio... która dziś wizytuje? Trzymam kciuki

reklama
My prezenty kupujemy tylko młodemu i tz rodzicom [emoji6]
Dla mlodego nadal nie wiem co kupimy[emoji55]
Dla tz taty mamy juz prezent : dobry alko w fajnej skrzynce [emoji6] a dla tz mamy musze zamówić książkę, termofor i kubek z zaparzaczem i napisem najlepsza babcia na świecie [emoji2]Na Mikołajki dostaje mlody jakis nieduży prezent plus jakies słodycze a na swieta w Wigilię ma cala mase prezentow bo dostaje od nas, od babci i dziadka, od tz braci i od pradziadka[emoji6]

Dzien dobry [emoji257] dzis juz wstalam szybko, musze wszystko ogarnąć bo za niedługo jedziemy z mlodym na kontrole do kardio. Oby tylko wszystko bylo dobrze[emoji120]

Od rana jakos dziwnie boli mnie brzuch, az sie zginam jak chodze [emoji45]
Ja miałam takie dziwne bóle ciągnięcie i taki tępy ból. Ale żadnego plamienia więc wzięłam magnez i leżałam. Na szczęście noc przespana i bólu nie ma. Może się przeciazylas

Dla tz taty mamy juz prezent : dobry alko w fajnej skrzynce [emoji6] a dla tz mamy musze zamówić książkę, termofor i kubek z zaparzaczem i napisem najlepsza babcia na świecie [emoji2]Na Mikołajki dostaje mlody jakis nieduży prezent plus jakies słodycze a na swieta w Wigilię ma cala mase prezentow bo dostaje od nas, od babci i dziadka, od tz braci i od pradziadka[emoji6]

Dzien dobry [emoji257] dzis juz wstalam szybko, musze wszystko ogarnąć bo za niedługo jedziemy z mlodym na kontrole do kardio. Oby tylko wszystko bylo dobrze[emoji120]

moze boli ze stresu? z synkiem bedzie wszystko oki zobaczysz:*:)

Ja miałam takie dziwne bóle ciągnięcie i taki tępy ból. Ale żadnego plamienia więc wzięłam magnez i leżałam. Na szczęście noc przespana i bólu nie ma. Może się przeciazylas
Na pewno sie nie przeciazylam, jak sie obudzilam to juz tak bolalo..mnie bardziej boli tak jak skurcze przy okresie i takie dziwne klucie jakby mi ktos igly wbijal...
Polezec niestety nie moge...

Witajcie mamuśki. Ja dzis mam wizytę o 12.15 więc może koło 13 wejdę. Oby moj brzuch nie dał koncertu
Dziewczyny będzie dobrze wszystko. Jeszcze z pół roku sie pomęczymy i zacznie sie hardcoreO:-):-D:-D
U mnie to po porodzie dopiero przyplyw energii przyszedl może teraz tez tak bedzie. Jak urodzilam synka i wrocilan do domu to dzialalam jak nakrecona. Sprzątałam, gotowałam ciągle zajmowalam sie synkiem. Po miesiacu dopiero jakos odpuściłam i wrzucilam na luz ale pierwszy miesiac to wszyscy sie dziwili skad ja mam tyle energii

Trzymam kciuki! Jak wrócisz to odpoczywaj, pewnie to stres [emoji8]

reklama
Tak się chwaliłam niedawno "ciążowym" brzuszkiem, a zrobiłam dziś obiektywną fotkę z rana i prawie nic nie widać... uuuhh, ciekawe kiedy zacznie się prawdziwa rewolucja [emoji39][emoji39][emoji39] pierwsza ciąża + wzmocnione mięśnie brzucha nie sprzyjają spektakularnym przemianom [emoji39]

Koleżanka wczoraj o 11.55 urodziła a o 12.40 pisała ze mną smsy i wysyłała zdjęcia Malucha.. takiego stanu sobie życzę po porodzie [emoji2] "trochę tylko ciągnie w kroczu, ale jak patrzę na Niego to wszystko mi przechodzi". Ach [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry