• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny :)
Powiedzcie mi .. czy Wy już coś kupujecie do wyprawki? Jakieś butelki, smoczki, itp? :)

A muszę Wam powiedzieć, że wczoraj udało mi się złapać tętno dzidziola za pomocą detektora :)
Zapiernicza jak pociąg :D
Miód na uszy, a i jaki spokój ... :)
Ja jeszcze nic nie kupuje, wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie... Gdzieś koło 25-30 tygodnia zamierzam.

No więc update: położna przyjęła mnie w trybie pilnym, wszystko wygląda dobrze, to może być zwykle podrażnienie ale na wszelki wypadek jutro rano mam usg w szpitalu, żeby nie czekać do poniedziałku kiedy mam prenatalne. Ufff.. Opieka tutaj wcale jednak nie jest taka zła :)
A wyniki wszystkie mam super, chwaliły za żelazo!

Co do wyprawki, ja muszę kupić wszystko od zera, może coś dostanę od siostry i szwagierki, dlatego zaczynam już powoli przymierzać się do kupna wózka i po trochu ubranek :)
To jutro już całkiem będzie po strachu :) trzymam kciuki

No więc update: położna przyjęła mnie w trybie pilnym, wszystko wygląda dobrze, to może być zwykle podrażnienie ale na wszelki wypadek jutro rano mam usg w szpitalu, żeby nie czekać do poniedziałku kiedy mam prenatalne. Ufff.. Opieka tutaj wcale jednak nie jest taka zła :)
A wyniki wszystkie mam super, chwaliły za żelazo!

Co do wyprawki, ja muszę kupić wszystko od zera, może coś dostanę od siostry i szwagierki, dlatego zaczynam już powoli przymierzać się do kupna wózka i po trochu ubranek :)
świetna wiadomość:) mozesz odetchnąć- a my razem z Toba :):*

Ft3 i ft4 mam w normie tylko tsh bardzo zawyżone. Ale dzisiaj mam wizyte więc pewnie podniesie mi dawke i bedzie ok. W poprzednich ciazach dochodziłam do dawki 150 i bylo wszystko w normie a po porodzie wracałam do stałej dawki 100/125
A jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to od razu przeszlam na ta wyzsza dawke 125
Napewno po większej dawce się unormuje, mnie też czeka jeszcze większą dawka, bo od ostatniej mało stadlo. A łykam już 150

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry