• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzięki za wsparcie! Chyba ja jestem z gatunku tych dziwnych, bo to nawet nie było takie niedobre [emoji39] może dwa ostatnie łyki nie były już najsmsczniejsze, ale da się przeżyć. [emoji6] oby mój organizm tylko nie zbuntował się na to [emoji39]
Ja tez lubilam to badanie. To znaczy nie mialam problemu z wypiciem płynu. Bardziej męczył o mnie to czekanie.

Ja tez lubilam to badanie. To znaczy nie mialam problemu z wypiciem płynu. Bardziej męczył o mnie to czekanie.
No właśnie, jajko tu zniosę chyba [emoji53] w domu będę po 10 a o 11 jadę do pracy i kończę o 19... co za piękny dzień. Jakby tego było mało - na badanie jechałam prawie godzinę bo trafiłam na stłuczkę w mieście i korek. Myślałam, że pęknę z głodu i złości... dzień narzekania mam bez wątpienia. [emoji849][emoji849][emoji849]

No właśnie, jajko tu zniosę chyba [emoji53] w domu będę po 10 a o 11 jadę do pracy i kończę o 19... co za piękny dzień. Jakby tego było mało - na badanie jechałam prawie godzinę bo trafiłam na stłuczkę w mieście i korek. Myślałam, że pęknę z głodu i złości... dzień narzekania mam bez wątpienia. [emoji849][emoji849][emoji849]
Korki u nas dzisiaj tez byly. Nie dość że wolniej sie jechalo bo ślisko, to wszystkie drogi zakorkowane. Ja to chyba nigdy nie polubie zimy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry