reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To maluśki jest:) i Ty tez drobna jesteś:)))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim:), u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek:)
U mnie tez mróz a mam daleko ze szpitala do domu :( wstyd sie przyznać ale jestem nie zmotoryzowana :( glupia nie zrobilam prawka i teraz cierpię bo muszę autobusem godzine wracać. No ale za to na miejsce wiezie mnie mama.
Wg mojej wagi schudlam 4kg a wg wagi lekarza tylko dwa :)
Brzuch tez z rana później bedzie większy :)

Witajcie! Co do zapachów - od 5 rano śpię w salonie na narożniku bo mój mąż wieczorem wypił syrop z czosnku na przeziębienie i już nie mogłam z tym zapachem wytrzymać ^^
@Malentka jeśli Cie nie boli i tylko czujesz zapach - być może to nic. A jeśli Cię to nie pokoi to zrób sobie badanie moczu - tam będziesz miała czarno na białym ;)
badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....:) no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje

badania bede robic w poniedzialek wszystkie zlecone i mocz tez mam....:) no i poki mnie nie swedzi jakos mocno i nie piecze to chyba nic zlego sie nie dzieje
Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo. ;)

Mój brzuchol :) 12+2 ale wg usg 12+6Zobacz załącznik 920835
Ale ty szczupla :)
dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanie:p od dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?
Mi wyglada na infekcje :/
no tez o tym pomyslalam ale nic nie swedzi ani nie piecze
Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..
Jaki malusi <3
Witajcie :-) Piszę jeszcze z łóżka...cała noc dokuczal mi katar. Córka też chora, syn jeszcze trochę...więc siedzimy wszyscy w domu. Chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo wieje dziś u nas okrutnie. Mąż rano wybrał się na obserwację ptaków na molo...i ponoć ledwo dało się wytrzymać z powodu wiatru.
Miłego dnia :-) Idę odgrzac kaszę jaglaną na śniadanie i zrobić złote mleko :-)

P.s moje prenatalne dopiero za 10dni...to tak a propos cierpliwego czekania ;-)
Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11 :(

Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec :D

Jeju jak ja nie lubie szpitali:( czekam teraz w kolejce a gowniara z wielkim brzuchem co 15 min na papierosla wychodzi no mam ochotę ja walnac e leb a jeszcze czeka na przyjecie do szpitala.

reklama
Ale ty szczupla :) Mi wyglada na infekcje :/Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..Jaki malusi <3 Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11 :(

Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec :D
Ja szybko nadrobie ;)
Mam nadzieje ze nie przytyje az 25 kg jak z synem. To bylo przerazajace ale szczerze to u mnie w rodzinie chyba sa takie sklonnosci bo mama, siostra tez tak tyly a byly szczuple przed ciaza. Ja nawet jakos specjalnie sie nie objadalam. Moze mialo wieksze znaczenie to, ze malo sie ogolnie w ciazy ruszalam calymi dniami sobie lezalam :)

Do góry