Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym wiekiem bo zgubiłam wątek ale ja w moim wieku to chyba ogłupiałam z trzecim dzieckiemJak mi się udało zajść w ciążę w wieku 29 lat [emoji14] to chyba wpadka przy menopauzie, wszystko takie rozregulowane hehe![]()
Przeczytałam. Daj spokój...kobieta jakaś nawiedzona: rodzić tylko do 25 lat, ale jak Ty mając 22 do niej napisałaś to wg jesteś siksą i nic nie wiesz. Masakra. A ja to chyba muszę się na botox umówić skoro juz po 30 jestem
Na szczęście jestem rocznikiem po Czarnobylu
Sądząc po Twoim nicku jestem rok starsza ;-) :-)Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym wiekiem bo zgubiłam wątek ale ja w moim wieku to chyba ogłupiałam z trzecim dzieckiem
Też się przerażało przekroczenie 30 lat? Ja jakoś czułam że juz jakis etap sie zamyka A że mam urodziny w styczniu to zawsze ta zmiana roku jest dla mnie jakoś od razu odczuwalnaSądząc po Twoim nicku jestem rok starsza ;-) :-)
No mowie, po ostatniej wiadomosci zaczynam myslec czy to nie jakis wredny troll bo takie podpuszczanie ludzi do klotni i nabijania postow to u trolli normalka [emoji23]Przeczytałam. Daj spokój...kobieta jakaś nawiedzona: rodzić tylko do 25 lat, ale jak Ty mając 22 do niej napisałaś to wg jesteś siksą i nic nie wiesz. Masakra. A ja to chyba muszę się na botox umówić skoro juz po 30 jestem![]()
![]()
Na szczęście jestem rocznikiem po Czarnobylu
![]()
![]()
![]()
Głowa mi dziś pęknie...nie znoszę takiego kataru :-\ Aż mi się mdłości nasiliły :-\
Najgorszy był dla mnie nie wiek...ale fakt, że jestem taka niedorosla ;-) Moja starsza siostra urodziła dzieci w identycznym wieku jak i zawsze mi się wydawala taka dorosła, odpowiedzialna itd A tu kurcze...nagle mam 30lat (no dobra teraz już 31Też się przerażało przekroczenie 30 lat? Ja jakoś czułam że juz jakis etap sie zamyka A że mam urodziny w styczniu to zawsze ta zmiana roku jest dla mnie jakoś od razu odczuwalna
Daj spokój jakiś pustostan straszny... No ale cóż poradzisz ... Ja na swoją starość mogę sobie mocniejszy makijaż zrobić czy coś u chirurga poprawić a na brak mózgu już nic nie poradziszNo mowie, po ostatniej wiadomosci zaczynam myslec czy to nie jakis wredny troll bo takie podpuszczanie ludzi do klotni i nabijania postow to u trolli normalka [emoji23]
Paranoja [emoji85][emoji23]
Nic mi nie mów, ja dalej się czuje na jakieś 19-20 lat .. wiek to tylko liczby, ważne na ile człowiek się czujeNajgorszy był dla mnie nie wiek...ale fakt, że jestem taka niedorosla ;-) Moja starsza siostra urodziła dzieci w identycznym wieku jak i zawsze mi się wydawala taka dorosła, odpowiedzialna itd A tu kurcze...nagle mam 30lat (no dobra teraz już 31) a czuję się taka jakaś za mało dojrzała, za mało mądra itd Ogólnie mam niskie poczucie wartości i chyba trochę z tego to wynika. Ale kompletnie nie czuję się staro mając tyle lat, jakoś wcale nie myślę, że mam bliżej do 40 niż 20 ;-)
Zazdroszczę, bo ja odkąd zaciążyłam to tragedia z tym:////
Jak macie pomysły jak mogę sobie pomoc będę wdzięczna![]()