Lu_cy
Fanka BB :)
To umów sobie częściej. Mój lekarz sam mówi że jakbym już naprawdę chodziła po ścianach to mam dzwonić i gdzieś się umówimy na wizytę czy w szpitalu jakby miał dyżur. Spokój jest najważniejszyNo a ja mam co 4...wiec sama pomyśl..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To umów sobie częściej. Mój lekarz sam mówi że jakbym już naprawdę chodziła po ścianach to mam dzwonić i gdzieś się umówimy na wizytę czy w szpitalu jakby miał dyżur. Spokój jest najważniejszyNo a ja mam co 4...wiec sama pomyśl..
No oby bo dzis jest jakas tragedia[emoji52] do tego tak mnie glowa boli ze masakra a na bol nic mi nie pomoże niestety [emoji52]Oj biedna! Oby tylko chwilowe. U mnie troche jakby odpuscilo oby nie chwilowo
Też Tak wyglądam wieczoramiWielorybek po burrito i czosnkuhahaha
Wieczorem to już nie pogadasz, szósty miesiąc jak nic
Zobacz załącznik 921374
Nadrabiasz zaległości [emoji39] to żart oczywiście.. oby to był jednorazowy wybrykA u mnie jakis totalny spadek mocy [emoji52] nie spodziewalam sie ze w 14tc zlapia mnie takie mdlosci zakończone przytulaniem z wc [emoji52]
Też mam co 4 tygosnie, teraz będzie nawet prawie 5, bo w międzyczasie były prenatalne.No a ja mam co 4...wiec sama pomyśl..
Tak u mnie wypada że wizyta w środę i później 02.01..No oby bo dzis jest jakas tragedia[emoji52] do tego tak mnie glowa boli ze masakra a na bol nic mi nie pomoże niestety [emoji52]
Co do wizyt, ja mam jutro a nastepna dopiero po nowym roku.
No to teraz bedzie ciekawie jak pójdziesz na wizytę [emoji85]Mi się śniło, że mam romans z moim ginekologiem![emoji23][emoji23][emoji23]
Ja nie wiem kiedy dokładnie bedzie kolejna bo najpierw musze znaleźć innego lekarza.Tak u mnie wypada że wizyta w środę i później 02.01..
Ja ogólnie mam właśnie ciekawie bo moj lekarz jest tako ok 30 i bardzo przystojny (tyle, ze mi ma homoseksualiste wyglada) zawsze ma rozpieta koszule prawie do pepka i ogólnie tak smiesznie mówi.No to teraz bedzie ciekawie jak pójdziesz na wizytę [emoji85]
O a czemu zmieniasz jeśli mogę spytac?Ja nie wiem kiedy dokładnie bedzie kolejna bo najpierw musze znaleźć innego lekarza.