Monafkinia
Fanka BB :)
W sumie nie wiem czemu zjadłam surowe. Głodna byłamTo czemu jadłaś mimo, że byly surowe? [emoji39][emoji39][emoji39]
Kiedyś też mi takie wyszły, więc teraz placki robię tylko wtedy kiedy nie goni mnie czas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie nie wiem czemu zjadłam surowe. Głodna byłamTo czemu jadłaś mimo, że byly surowe? [emoji39][emoji39][emoji39]
Kiedyś też mi takie wyszły, więc teraz placki robię tylko wtedy kiedy nie goni mnie czas.
Ojejku...dobrze, że historia z dobrym zakończeniem.Hej. Ja wczoraj mialam okropny dzień. Poklócilam się z mężem, ale że hormony mi szaleją to parę niepotrzebnych słów padło. Na szczęście zaraz się opamietalam, przeprosiłam i się pogodzilismy, ale byłam już spakowana [emoji23] teraz się z tego śmieję... Wczoraj od rana pobolewał mnie brzuch a po kłótni doszła głowa od tego szlochania. Wzięłam paracetamol w końcu. Teraz noc już spokojnie przespana ale obudziłam się z taką niemocą, że nie mam siły pracować i wzięłam urlop na żądanie. Odpocznę sobie chociaż dzisiaj
Ja mam suszarkę od miesiąca. Samsung z wyższej półki. Ale powiem Ci, że nie lubię jej używać. Ubrania po niej nie są świeże jak po normalnym wyschnięciu. Są takie "wczorajsze?".A ja w drodze do szpitala na badania.
Oby dzisiaj nie bylo duzo nagłych przypadkow bo zwariuje jak bede musiała jeszcze jutro jechać.
Dziewczyny mam tyle prania w domu, ze chyba tydzien bede prać a i tak dalej bedzie. Zaluje, ze nie mam suszarki bebnowej bo nienawidzę rozstawionych suszarek w calym mieszkaniu
Czyli dobrze sie spi z taka poducha ? [emoji14] dobrze wiedzieć bo zastanawiam sie nad uszyciem sobie takiej [emoji14]Cześć Dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty.
Też wieczorem źle się poczułam, miałam taki twardy brzuch i było mi niedobrze. Położyłam się spać już o 22 - to była dobra decyzja.
Z mężem kłócę sie równie często, ale widzę po nim, ze stara się mimo wszystko być łagodniejszy i mniej radykalny w swoich "racjach" a kiedy choć trochę podnosi głos od razu każę NA NAS nie "krzyczeć" [emoji6]
Dziś spędziłam upojną noc z... moją nową poduszką ciążową,ma się rozumieć [emoji39] Absolutnie polecam, prawdziwy hit, sama dopasowuje się do ciała i nagle ten lewy bok staje się wygodną pozycją. Ba, jestem w stanie przespać tak prawie całą noc. Polecam [emoji4]
Tez polecam dla mnie to był absolutny hitCzyli dobrze sie spi z taka poducha ? [emoji14] dobrze wiedzieć bo zastanawiam sie nad uszyciem sobie takiej [emoji14]
BiednaTez polecam dla mnie to był absolutny hitpo ciąży też z nia spalam
Jeju zebym tylko w tej ciazy na patologie ciazy nie trafila. Tak niemiłe polozne ze szok. W życiu mnie tak pobieranie krwi nie bolalo. Jeszcze pretensje, ze mam żyły brzydkie. Na koniec tak mi igle wyszarpala, ze az krew sie polala