reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
:-) :)Hejka. Ja dzisiaj pochwaliłam się wszem i wobec że jestem w ciąży a co :) tak przy Mikołajkach sobie prezent zrobiłam...
Teraz ściągam małego z łóżka i do szkoły a ja do pracy na cały dzień...

Ale powiem wam że odkąd wróciłam do pracy dzień jakiś taki lepszy więcej energii i wogole :)

Jak pojedziecie na l4 to wpadniecie w szal przygotowan wszystkiego dla bobasa to tez szybko leci :)
Ja w poerwszej ciąży bylam w domu 1,5 miesiaca to ledwo zdazylam. Ciagle pranie i prasowanie :)

Co dzisiaj na obiad? Ja zrobię zupe ogorkowa bo dawno nie jadlam :)

Ja dzisiaj inspiracja z alaantkowego blw:) krem z ciecierzycy i kurczak we włoskich smakach:)

Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?

Dziewczyny jak się cytuje nicki? Wiecie może co się dzieje z Nati?
Nie wiem, też o niej myślę.

U nas dziś od rana szał ciał z okazji Mikołaja. Mikołaj przyniósł też malutkie skarpetki dla dzidziusia...i takim sposobem syn dowiedział się, że będzie starszym bratem. Spytał tylko "serio już jest w brzuchu?". Po czym zajął się prezentami. Ale przed chwilą z troską mówi do mnie "dobrze, że masz mamusiu taki ciepły sweterek, będzie grzal dzidziusia" :-)
Po południu lekarz i załatwianie spraw przed wyjazdem córki...wiec pewnie dzień szybko nam zleci. Póki co mam zamiar z okazji Mikolaja poleniuchowac i poczytać :-) Oprócz ciepłego sweterka z reniferem Mikolaj przyniosl mi też śliwki w czekoladzie...będą pyszne do kawy i książki :-) :-D
Miłego dnia Dziewczyny :-)

A ja właśnie usłyszałam na innym forum kolejna teorie co do płci[emoji22] że biksa przeziernosc zwiastuje dziewczynke... Sprawdziło się u was??
Mój młody jeszcze w łóżku zaraz zobaczy swój Mikolajkowe prezent [emoji3][emoji848]

Córka mi się rozchorowala, gluty, gorączka, biegunka. Ja to samo tyle że siebie nie wiem jak leczyć. Macie może jakieś pomysły jak półtorarocznej dziewczynce złapać mocz? Próbowałam różnymi sposobami i nie udało się. Czy wiecie może czy można wyparzac plastikowy nocnik?
Sa takie woreczki do lapania moczu. Nie wiem czy znasz? Korzystam z tego z synkiem. Musimy kontolowac co miesiac i tak nam chyba najlatwiej.

Ostatnio robiłam ogórkową - zrobiłam wielki gar na 3 dni [emoji23][emoji23] mniam!

Dziewczyny, jak mnie kręgosłup boli... z dnia na dzień czuję coraz większy ucisk na wysokości pośladka :( boli jak chodzę. Grrr... :(
To moze być początek rwy kulszowej. Sproboj już zadziałac z jakąś fizjoterapia bo w miarę postępu ciąży może być coraz gorzej. Nie chcę straszyć ale znajoma miała rwe, w ciąży się nasiliła aż w końcu miała cc z tego powodu...

reklama
Do góry