reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach

U mnie też kichanie sorawia ból. Ogolnie tez momentami pobolewa mnie brzuch. Teraz ze mam taka kule w brzuchu, czyki juz czuje macice. Ja soe zaposze na przyszly tydzien do lekarza tak na wszelki wypadek a pozniej na po świętach
Ja nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]

Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam☺ :)
Wgl zauwazylam ze w porównaniu do was to straszny spioch ze mnie ..
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam :biggrin2:

I ja dziś pierniczki bede robic takze pochwale sie pozniej jakims zdjęciem ..

A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??

Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja nie wiem jak kobiety kiedyś dawały radę z 3 wizytami przez całą ciążę [emoji33] a moja babcia to wiedziała, że jest w ciąży po pierwszych ruchach dziecka [emoji28]
Hehe no ja sobie tego nie wyobrazam :)
Płeć dopiero przy porodzie ;) czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki :)

Kochana, u mnie to samo. Czekałam tylko aż mąż wróci z pracy. Moja w tym tygodniu siedzi w domu i energia ją rozpiera, a pogoda nie sprzyja długim spacerom. Dziś już wymiękłam i się poryczałam, nie mam cierpliwości teraz, żeby pięćdziesiąt razy prosić o umycie rąk :( Ona generalnie jest wulkanem energii (ale tak serio serio, zawsze rodzice mówią, że wszystkie dzieci tak mają, a potem poznają Julkę i przyznają, że jest wyjątkowa pod tym względem), ale teraz jest czynnym wulkanem, co niestety gryzie się z moim ospałym ciążowym nastrojem.

To coś w tym imieniu jest! Moja tez Julka i ostatnio mam ochote ja w łazience zamknąć i szafa zastawić a sobie założyć słuchawki na uszy [emoji23] - zart oczywiście! Energia ja strasznie roznosi

Dziewczyny :( jestem w 15 tyg i wyskoczyła mi opryszczka wargowa :(((( ginekolog każe brać cztery razy heviran po 200mg.
Tak się martwię o dziecko:(
Mogą być wady rozwojowe a nawet urodzenie martwego dziecka-wujek Google.
Czy wiecie coś może?

Ja dzis wyjątkowo wcześnie dzis z wami sie witam[emoji5] :)
Wgl zauwazylam ze w porównaniu do was to straszny spioch ze mnie ..
Mnie też tak przy kichaniu czesto zakluje czy przy kaszlu az mnie zgina, ale ja tak juz przed ciaza mialam :biggrin2:

I ja dziś pierniczki bede robic takze pochwale sie pozniej jakims zdjęciem ..

A takie pytanie dziewczynki...bo mdlosci wynioty, bóle głowy migreny to u was na porzadku dziennym jak czytam a czy ktoras z was boryka sie z zaparciami??

Bo u mnie to jest tak ze ciezko naprawde , pojde do toalety, troszke sie wyproznie i to edzystko, a czuje ze duzo tam siedzi no alr nie moge ....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co do zaparć to mam tak samo [emoji53]

reklama
Hehe no ja sobie tego nie wyobrazam :)
Płeć dopiero przy porodzie ;) czasami nawet mialam taka myśl, zeby nie pytac. Jednak to nie dla mnie takie niespodzianki :)
Dla mnie również nie ;)) chciałabym móc spokojnie kompletować wyprawkę, czy po prostu nie zwracać się do dziecka na "ono" do samego porodu ;) poza tym już WSZYSCY pytają, a ja strasznie chciałabym znać odpowiedź [emoji3]

Do góry