Zaskoczona2013
Fanka BB :)
Ja nie z Warszawy, ale gdyby ktoś z Łodzi to ja chętna na ciacho też jestem[emoji1787][emoji1787][emoji23]
Ula! Do Łodzi niby mam jakaś godzinę pociągiem ;D wiec zależy jakie ciasto zaproponujesz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie z Warszawy, ale gdyby ktoś z Łodzi to ja chętna na ciacho też jestem[emoji1787][emoji1787][emoji23]
Jakby ktoś był z Torunia, albo przyjechał na wycieczkę lub po pierniki, to też zapraszamUla! Do Łodzi niby mam jakaś godzinę pociągiem ;D wiec zależy jakie ciasto zaproponujesz
Oj to muszę się rozejrzeć gdzie coś dobrego zapodają[emoji12]Ula! Do Łodzi niby mam jakaś godzinę pociągiem ;D wiec zależy jakie ciasto zaproponujesz
No nieźle nieźleZobacz załącznik 925640
Tak w temacie porodu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sie śmiejecie ale dla mnie serio bole porodowe sa niczym w porownaniu z bolem zęba [emoji14]Zobacz załącznik 925640
Ha ha wyrwanie zęba i poród porównać xD chyba wgrywanie kręgów z kręgosłupa na żywca xD to prędzejZobacz załącznik 925640
Dobranoc! Byle Ty, corka i fasolka byli bezpieczniKurde ale jestem wymeczona tym dniem rizkladam kanapę na dole i się kładę .....nie wiem czy usnę ..... stwierdzilam że nie będę się przejmować jak coś oddwalil to trudno ma 40 lat i nie mogę za niego odpowiadać .... ja nic nie zrobiłam. ALE kurczę boję się wyjść na podwórko okiennice pozamykac.... co za dzien
Jasne że się odezwę . PaDobranoc! Byle Ty, corka i fasolka byli bezpieczniDaj znać jutro jak tam i trzymaj sie dzielnie!