Pianistka1991
Fanka BB :)
Dobrze, że się odezwałaś.No ja to już wcale nic nie ogarne ... Dlatego nawet się zastanawiałam czy jest sens się odzywać [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że się odezwałaś.No ja to już wcale nic nie ogarne ... Dlatego nawet się zastanawiałam czy jest sens się odzywać [emoji33]
Jeszcze Ci przybedzie kilogramówMistrz! [emoji28][emoji28][emoji28]
Cześć Dwupaki) ja po tych wszystkich szkolnych stresach i bieganinie (której jeszcze nie koniec) mam na wadze tyle co przed ciąża znowu [emoji849] osoby na diecie mogą mnie oficjalnie przeklinać za tyle kulinarnych grzechów, które bezkarnie popełniam. Nie ukrywam, że bałam się tego spowolnienia metabolizmu, ale na razie ani śladu po takiej dolegliwości.
Miłego dnia! Ja pędzę na egzaminacyjny maraton.
;*
No ale jak tu jeść mniej jak tyle pyszności dookoła? [emoji41][emoji41][emoji41]Jeszcze Ci przybedzie kilogramów![]()
Metabolizm zeolni jak Ty zwolnisz
U mnje teraz tak jest. W glowie mam, ze powinnam jesc teraz mnjej niz przed ciaza skoro nic nie robię a chyba jem wiecej [emoji23] Więc mic dziwnego ze znowu bede woelorybem![]()
Dokładnie. Jak jestem w domu tym bardziej, w pracy nie mialabym tyle czasu na jedzenie a w domu jem jak szalona, bi ciagle pod reka. Jedyny plus, ze nie kupuje slodyczy to nie jemNo ale jak tu jeść mniej jak tyle pyszności dookoła? [emoji41][emoji41][emoji41]
TakZawsze Tu tak Gwarno jak teraz. ? [emoji33][emoji33]
To dobry pomysł. Ja sobie ją pozniej wydrukuje i może na bieżąco bede ogarniaćDobrze, że się odezwałaś.Jak będę na zwolnieniu od połowy stycznia to mogę spróbować jakoś nas wszystkie zebrać w jedną aktualną tabelkę, tak, żeby każda z nas w niej była. Jeśli ktoś nie chce podawać danych to chociaż nick i imię żeby zaznaczyć swoją obecność na forum
![]()
A ja jem jak jestem głodna bo inaczej mdłości mnie nadal męczą. Całe szczęście waga tego nie widzi [emoji1787]Jeszcze Ci przybedzie kilogramów![]()
Metabolizm zeolni jak Ty zwolnisz
U mnje teraz tak jest. W glowie mam, ze powinnam jesc teraz mnjej niz przed ciaza skoro nic nie robię a chyba jem wiecej [emoji23] Więc mic dziwnego ze znowu bede woelorybem![]()
Ło Matuniu [emoji33] rano moje panny spia wiec spoko ale wieczorami moze byc ciezko u mnie zobaczymy na ile dam rade na tyle bede sie odzywalaTakrano i wieczorem najbardziej. Musisz sie przyzwyczaic
![]()